10

Продълж. на 10

преди 9 години

Когато минавахме по коридорчето, чувахме как змията шумоли вътре в сандъка. При тази жена идваха нейни гаджета с мерцедеси, включително и дипломатически. Нямахме все още достатъчно акъл, за да преценим много от нещата, които се виждаха и чуваха там.После събориха тези сгради и други около тях, за да направят там голям лъскав хотел, който сега се нарича "Принцес",по-рано имаше друго име.

9

Спомен отпреди 40г.

преди 9 години

В една от улички южно от Центр.гара в Сф, в един двор, имаше 2 сгради.По-голямата беше жилищна. Другата, едноетажна, се състоеше от няколко стаи,ползвани от живущите в голямата сграда - даваха тези стаички под наем.Едно от семействата имаше син-тийнейджър от нашата тогавашна компания и в тяхната стая в малката сграда правехме купони.Друга от стаите беше наета от танцьорка,която през лятото играеше в "*** табор" на Златни пясъци, а зиме - в соф.барове.В един плетен сандък си държеше питона.

8

Анонимен

преди 9 години

spokoino be ... te i pitonite hvashtat karleji i gi qdat hishni mravki .... ot kadeto minat treva ne nikne tiq starsheli ... hich ne obicham kombinaciqta veshteri + nasekomi s anteni ......

7

Анонимен

преди 9 години

Каква е тая новина. Аз в работата колко змии си имам :) Колежките не спират да съскат по цул ден. Не знам как съм оцелял :)

6

Анонимен

преди 9 години

Ми скарала се с гаджето си, изгонила го, има нощна смяна, а вкъщи няма кой да храни питоня! Кво па толко, Шерлок Холмс ли трябва да си?

5

Анонимен

преди 9 години

А публикуваната снимка дори не е на кралски питон. Колко трудно беше на авторчето да гугълне като хората? Новинарство на високо ниво!Една мистериозна жена донесла почти толкова мистериозна змия в болница. След въпросната доставка, жената се изпарила яко дим, а змията продължава и до ден днешен да тероризира болничния персонал със зловонната си аура!Кой ви дава да пишете такива статии бе!? О.О

4

светнат

преди 9 години

"Според служители от болницата във въпросната вечер тя се била скарала с приятеля си и по причини, известни само на нея, дошла в болницата със змията." Ми като е нямала друг "питон" за забавление, си е донесла истински.

3

Анонимен

преди 9 години

Tova fantastichen film na ujasite li e? Tazi med. sestra ne e padnala ot nebeto. Vinagi mogat da ia nameriat. zadarjat i razpitat i ako e prevartiala ili psihiasala 1. da ia osvobodiat ot rabota. Dobre che ne e izkarala kalashnikov da strelia.

2

Анонимен

преди 9 години

"Цялата разтреперана, тя изтичала от стаята и започнала да вика из болницата за помощ."*** в изобилие. Това е истински пример за липса на мисъл у хората. Възпитаваме се от малки, че змиите, видиш ли, са много опасни животни. Научаваме се един друг да се страхуваме от нещо, което не сме виждали дори и когато се сблъскаме с него не се питаме "Абе всъщност аз има ли от какво да се страхувам сега?" Питон, който е достатъчно малък за да се носи в кошница е прекалено малък за да е опасен.

1

Анонимен

преди 9 години

Тия хора направо изпушиха вече--------накъде отива тоя свят........