29

Съдбата

преди 9 години

До АнонименЩе си останеш анонимен цял живот.

28

Анонимен

преди 9 години

евалавката бичим отсекъде брат

27

Анонимен

преди 9 години

Браво, Гришо, lвсички нормални българи те подкрепят.

26

Анонимен

преди 9 години

Прославя ми дедовия.Как един шут прославя рдна нация.Днешните спортисти са едновремешните шутове които са забавлявали аристоктацията.Хайде по-полека с изцепките, ***.

25

K.

преди 9 години

Великолепен Григор!Поздравления за стореното и Успех в това което предстои.Вече е на върха-в десятката на най добрите.Гледах го внимателно,до миналата година се усещаше юношата, но нашият вече е мъж и в поведение, осанка, излъчване и решителност и тепърва ще се радваме на силата с която налага себе си на корта.Начинът по който изгради тази победна серия беше толкова убедителен и категоричен,че няма съмнение по това което предстои.Успех Григоре, Българите са с тебе навсякъде и те подкрепят

24

не4о

преди 9 години

по принцип григор трябва да хули и обижда бьлгария..защото тя не му подаде рька когато беше мальк...дори община хасково заяви 4е нямала пари за спортисти,затова отиват в испания...и все пак тои не се е отказал от бг....и за какви химни ми приакзавате тука някои.тва да не е футбол..или 4е бил живял пове4е навьн отколкото в бг....а бе *** това е тенис бреее шматко всяка седмица нов турнир и нова дьржава...тои ще си остане един достоен бьлгарин които е прославил бг в спорта.

23

Боил

преди 9 години

гина -предполагам двуполов ***,от каква *** дупка изпълзя за да плюеш? Вън от БЪЛГАРИЯ смрадливо влечуго!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Боил

преди 9 години

Едно голямо браво Гришо,на пук на злобарите,хейтърите и всякакъв вид антибългари и продажници.Както натурата се самоочиства така и Ние ще се очистим от тази ***!

21

kotarak

преди 9 години

Бравоооо! Велик Българин! Само 8-м са пред теб , не са много, давай и скоро ще си на върха.

20

Българин

преди 9 години

Григор е спортист и човек, с който България трябва да се гордее. Това , което върши на корта в един елитен световен спорт само може да ни радва. Той е симпатичното лице на България, което подобрява лошия имидж на страната ни и в този смисъл неговата заслуга надхвъря спортните му постижения. За него трябва да се говори с респект, без негативни коментари. Той е нашето богатство. Успех момче !

19

Анонимен

преди 9 години

Браво, Гришо, нормалните българи те подкрепят.

18

Анонимен

преди 9 години

браво Гришо! повечето Българи те обичат ... на другите прав им път

17

Анонимен

преди 9 години

"У нас" е България, а къде е "У вас", Третият райх, може би.

16

до 20

преди 9 години

Ни плюс, ни минус - пълно игнориране/пренебрегване.

15

до "хитлер"

преди 9 години

По плодовете им ще ги познаете - Григор прославя България и българския народ.А, какви са твойте "плодове". "Помаците" са БЪЛГАРИ-мохамедани, които не трябва да бъдат отблъсквани и изолирани, а привличани и интегрирани.

14

Анонимен

преди 9 години

Беше очевидно, че Григор е с по-големи възможности от Джокович. Не му достига, ЗАСЕГА, психическа устойчивост.

13

Анонимен

преди 9 години

Ако давате само плюсове на негативните коментари, скоро няма да ги има.

12

до 16

преди 9 години

Разбира се, има такива, които се поддават на манипулациите, но първоизточникът са българофобските НПО-та. Води се война срещу православните държави по всички фронтове, с всички средства. Това е открито заявено от такива като Бжежински, Сорос...

11

до 16

преди 9 години

Крайно изказване. Няколко форумни дейци, на които им е крив света не представляват България. Преобладава все още позитивизма на такива новини.

10

126

преди 9 години

Последното, което е необходимо на Гришо, за да заеме мястото си на тенис легенда, е да укрепи психиката си, да преодолее страха от победата. Нека се поучи от Ноле в това отношение. И Маша може да му помогне в това отношение. Разбира се, Рашид.