8

Анонимен

преди 9 години

Какви мерки затягат, терористите отдавна са минали на взривни вещества, които не се засичат от скенерите.

7

А стига бе...

преди 9 години

Терористи???? Даже Ал Кайда е пионерска организация пред САЩ и неговото ЦРУ------ терорист 1 в света.......

6

Т.Ю.Т.

преди 9 години

В момента САЩ са комунистическа държава-подслушвания на цял свят,подслушва и обикновенните хора,полицейщината е на почит,политически съдебни дела-даже с/у чужди граждани,тълкуване на меж.право по свой начин и в свой интерес,поставяне на свои условия на почти всички държави по-света,вмешателство във вътрешната политика и живот на всички държави и т.н. И всичко това го оправдават с една дума-тероризъм.А кой ги създаде тези терористи-Б.Дом упорито мълчи-важното е че има враг,с когото се оправдават.

5

men

преди 9 години

има ли още някой по целия свъат който да вярва на тези идиотщини. шебек обонго и цялата му терористична държавица нема да липсват на никого.

4

Бумерангът се завръщ

преди 9 години

Със своите насилнически действия в редица страни по Земното кълбо, Щатите извикаха омлазата на народите в тези държави. Тази омраза породи зов за отмъщение и този зов неможе напълно да бъде спрян. Докато животът в Щатите, през 80-те години на 20-ти век, бе напълно свободен и жизнен, сега държавата САЩ предприе редица строги мерки за опазване на собствената си държава от отмъщението на хора от тероризираните държави. От ден на ден, този живот става все по опасен. Бумерангът се завръща яростен.

3

Гого Идиото

преди 9 години

И аз имам идея за повишаване на сигурността на полетите. Може за по-сигурно всички пътници да бъдат упоявани и присповани. На борда за икономия на място да ги товарят на лавици. И за по-сигурно, да ги връзват с вериги, защото някой все пак може да се събуди по време на полета. Ако се въведе, ще се повиши ефективността на полетите, защото ще се поемат повече пътници, няма да ядат и *** по време наполета. Мисля да си патентовам идеята, какво ще кажете?

2

УМЕН

преди 9 години

БЕЗ сащ и исляма светът щеше да е много по-добър

1

Ь

преди 9 години

Абе направо да спират полетите бе....И нали те създадоха арабският тероризъм--какво се шашкат.Каквото повикало-това се обадило.