9

Анонимен

преди 9 години

антиБЪЛГАРСКИТЕ "коментари" както винаги са но почит в това ЖАЛКО ПОДОБИЕ на новинарски сайт

8

SVIREP

преди 9 години

BAI GANQ KYDETO I DA TRYGEN VSEKI GO BYHTI I RAZPARQ OT DET SVARI! ZLOBNO, ZAVISTLIVO I NEBLAGODARNO PLEMENCE....SAMO SE ZATRIVA I ZAMINAVA OT TOQ SVQT SYVSEM PECHALNO!!!

7

Анонимен

преди 9 години

С НАМИ БОГ!!

6

Бранник

преди 9 години

Мама ви русофилска БЪЛГАРОФОБСКА, *** плюещи РОДИНАТА МИ, смърт за вас! Следващия маЧ като ви набиеме зурлике, пак ще квичите като на Коледа! БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА ХИЛЯДА ГОДИНИ СЛЕД русия, която с Божията помощ мре и се гърчи! Подкрепа за НАШИТЕ момчета!

5

лайнар

преди 9 години

Крайно време е чалгарите *** да разберат, че тенис, волейбол и други модерни мурафети НЕ им се отдават и отидат да обработват пустеещите земи на село, за да произвеждат нещо. Талант с пари не се купува, нито издават диплома за него.

4

Галя

преди 9 години

Как пък Гришо и Цвети Пиронкова успяватхда постигнат успех, пък за провалите във футбола, волейбола и излагацията в Сочи все държавата ви е виновна?

3

Анонимен

преди 9 години

Ухааа, двубоят започнал доста добре за нашите, които дръпнали с 3:1 точки! Е, после паднали с по 15 на гейм, ама нали мачът е без значение...

2

Tod

преди 9 години

BRAVO!!!

1

zaw12929/Blog.bg

преди 9 години

Отборът е с нови млади играчи и се нуждаят от нашата подкрепа. Затова изтрийте от мисълта си лоши думи, обвинения. Нали няма да нагрубите детето си... същото е с доброта всичко се постига...Обичайте България... подкрепяйте българското. Купувайте само български стоки...