48

Анонимен

преди 9 години

Моника вече е поблазнена а станишев няма право на глас.

47

Анонимен

преди 9 години

БСП е оперативния център на мафията в България. Естествено че никой не може да ги отпише. От колко хора точат пари.. Ако не си плащаш я ще ти отвлекът детето, я ще ти гръмнат колата

46

Pensioner

преди 9 години

Tипичен партиен секретар от 80те години на миналия век...

45

Нацисти и фащисти

преди 9 години

Ами ако стане еврокомисар, да ти се изплюем ли във мутрата. Айде стига. Каквото и да правите, БСП-то сте социалдемократи в услуга на олигархията. Много пъти съм казвал, че по своите програми и изпълнения ГЕРБ са нацисти, а БСП фашисти. Резултатйт е един и същи - ограбване до шушка. Не сте партии за Българите, а близачи на чуждото.

44

да ви отпише някой?

преди 9 години

как може, такива изпечени лъжци и крадци!

43

дядо

преди 9 години

Интересни са коментарите на ***,може би според тях илитерата Буда би бил подходящ за евро комисар-другари комунисти от герб,вашия идол е абсолютен *** и в ЕС може да бъде само разклащач на шменти капели ;)

42

Loyko

преди 9 години

Zbogom BSP.Istorija vi chaka.Idva Nova Bulgaria,dosta lazi i obeshtanija izprikazvahte,vreme e za ottegliane v zabvenie.Napanite sa izlishni.Lek put kam istorijata.

41

Анонимен

преди 9 години

Късно е либе за китка при тези шалвари.

40

Анонимен

преди 9 години

Аз съм я отписал...И не мисля,че греша.А думите,че спинишев не иска да е еврокомисар само показват колко е слънчасал този дрОгар.Спинишев за някое постче и майка си на *** ще шитне.

39

bb

преди 9 години

този е същата злоба като станишгей!! ...и той няма да издигне партията...просто злобните хора нямат шанс!!

38

адам 1966

преди 9 години

До БКП: Не се и съмнявам- такива водеха и настаняваха едно време *** по елитните тогава столични квартали. За "тях" софийското гражданство не беше нито проблем нито пречка. По полит-линия им го даваха на място.

37

Анонимен

преди 9 години

До Александър СтанинскиНяма нужда никой да го праща Борисов, него го приемат и Меркел и Обама, че и Путин, а вашите *** само във Виетнам и Азърбейджан ги канят.И още нещо, "тиква" ще викаш на мъжа, който подозираш, че ти е биологичен баща.

36

БКП

преди 9 години

До адам 1966--37; Тоя ,Мерджанов ,Тръгнал от Елхово. Там бил Комсомолски секретар в Яница.Абе Елховска ТРОНКА.

35

пенсионер-

преди 9 години

А бе Наско чедо зашто се наемаш да го заштитаваш,че няма да се съблазни за евро комисар .той и за евро депутат нямаше да ходи а изпързаля Корумбашев .Той се чуди по какъв начин да се отскубне от бг.за тези 13 години толкова тиня нанесе че тази която сега чистят в АСПАРУХОВО ништожество.

34

Smile

преди 9 години

Докато не бъде изтребена и заличена тая долна и безродна пасмина, никога няма да има България.Всичко останало са празни приказки.

33

Анонимен

преди 9 години

Те това *** наглост, най гнусните червени крадци/милионери/..да плачят за бедните...

32

адам 1966

преди 9 години

Тоя кир от снимката навремето живееше в Иван Вазов до Камен дел. Той и семейството му се наслаждаваха на най-различни Западни Капиталистически символи - малкия Мерджанов носеше маратонки Найк и караше Тойота Селика. Една от първите в София. А иначе учеха колко лош бил капитализъма и колко велик социализъма! Шайка изпечени ***!

31

американецо

преди 9 години

Поредната жмел-врътка на *** - Сергей Димитриевич Станишев - в главната роля - Хем го махат от шефското място на БСП(к), Хем изобретяват нов пост - шеф на Коалиция За България, с други думи, ни-така ни-вака, както казва баба Гицка от Долно *** със 130-те лева пенсийка. Бравос на Сирьожа, добър ученик и последовател на кремълския си вожд-лилипут! И ония така, като му изтече мандата на президент си се самоназначава за нещо друго - например Премиер. И т.н. Позната комунистическа демагогия.

30

Иво

преди 9 години

Да бе, няма да се поблазни. Това Станишев ли го обеща? Щото той и евродепутат нямаше да се поблазни да стане ама като видя, че работата става дебела все, че се поблазни.

29

От чужбина

преди 9 години

Правилно! Първо ви разстрелвам и после ви отписвам (задрасквам по списъка) !