90

zaw12929

преди 10 години

До Анонимен/ защо си анонимен умнико и намаш уважение за 5 пари Орешардки ли Мирно, млъкни, отдалечи се, че вониш на мискин!

89

Анонимен

преди 10 години

Аааааа, що бе нали е хубаво при управлението на Олигофренски а, що сига ривете????Имате си 250 хил. работни места, освободиха ви от страха, няма болни пращите от здраве, пенццииките големи ааа!!! Абе, къде е Волен-Болен що го нема на работа???? Или пак Боко ви е виновен а????

88

zaw12929

преди 10 години

Надежда Бочева, АВТОРЕ, вИЕ НЯМ НАБЛюДАТЕЛ ЛИ СТЕ ИЛИ ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ- ИДЕТЕ ПО НАТАТЪК, КЪДЕТО Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО, ДАЙТЕ МУ ПЪРЖОЛКИ, ДА ОТКРИЕ, КОЙ БЛОКИРА ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА?! МЕДИИ ИЛИ СЛУГИВреме е депутатите да рзберат, че не са изпратени в Парламента, за да стоят в колоарите пред микрофоните, а да участват в залата и решават въпросите на държавата. Ако създават кризи и вреди- време е да понесат санкциите на Конституцията.

87

zaw12929

преди 10 години

ИСТИНАТА ДА СЕ КАЗВА, КАКВАТО Е: ГОСПОДА СИНДИКАТИ, СТРЕЛЯТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НАПРАВИ НОРМАЛНА ОБСТАНОВКАТА ЗА БИЗНЕСА, ЗА РАБОТЕЩИТЕ, ЗА МАЙКИТЕ, ЗА ДЪРЖАВАТА...

86

zaw12929

преди 10 години

НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛНИ СА ИСКАНИЯТА , НО СА ОТПРАВЕНИ НА ГРЕШЕН АДРЕС - ИМАТ ГРЕШНА ЦЕЛ, ДА УНИЖАВАТ ОРЕШАРСКИ... ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА

85

zaw12929

преди 10 години

в деня на разпускане на НС имунитетът пада, за причинената вина тези народни представители с отсъствия от НС за всичкото време от 25 май 2013 година до днес да понесат санкция , най малко по 100 000 лева, а за най големите реализатори на отсъствие и милион- гаранция и станат в ареста до плащането и 2. като бъдат осъдени по бързата процедура за непоправими вреди на имиджа и работата на държавата с блокиране работата на най висшия орган на държавата.

84

zaw12929

преди 10 години

най висшият ни държавник, Председателя на НС да предаде на прокуратурата, поименна справка за отсъствията без уважителни причини на всеки депутат от началото на НС ( 2 май 2013 г до днес) да сезира прокуратурата, за опасностите, които грозят държавата. Да предупреди депутатите, като вредят на държавата и тях какво ги грози.

83

zaw12929

преди 10 години

Незабавно на обществото да сч даде справка за отлъчките на всеки депутат ; от трибуната на НС и сайтаКакви договорки, какви условия- има ръководство на НС- най висшия орган на републиката - да вземе в ръце управата на държавата незабавно.Отпадат всякакви сметки- държавата има дневен ред и ще го решавате или ще отстъпите мястото на следващите в листата депутати- до завършване мандата.Държавните дела нямат ваканция и отказът от участие в работата на НС е държавно престъпление...

82

zaw12929

преди 10 години

Време е депутатите да рзберат, че не са изпратени в Парламента, за да стоят в колоарите пред микрофоните, а да участват в залата и решават въпросите на държавата. Ако създават кризи и вреди- време е да понесат санкциите на Конституцията.Сега топката е в ръцете на Председателя на НС.Главния прокурор да е готов за ареста на извършителите на това наи тежко престъпление- неизпълнение на задължението народен представитес с неучастие в работата, с блокиране работта

81

zaw12929

преди 10 години

ISKAM KOMENTARYT SI TUK!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 10 години

КОгато синдикати подкрепят работодатели - те не са никакви синдикати! Къде бяхте 2009-2013 година когато тиквяка "произведе" 400 000 безработни бре, другари синдикалисти ? Защо си мълчите когато "бизнеса" крие осигуровки, а сега скачате срещу дефицита в здравеопазването? Това (да си налягаш парцалите като виждаш че някой не плаща осигуровки, а после да скачаш срещу дефицита в здравеопазването) е цинизъм по комунистически!

79

off

преди 10 години

На умряло куче нож вадят,а каде бяхте цяла година.

78

Попа с картечницата

преди 10 години

Циркаджии, на умряла мечка нож вадите.Къде спахте 25 години,а вие работодателчета,подпари ви под задните части че големите лъвове тръгнаха да ви крадат паричките!?!

77

Анонимен

преди 10 години

Оооо пълначите на бюджета ли намалят в тая държава, та са подсетени синдикатите да разровят жарта. Що бе, не ви ли кефят ромците за работници бе работодатели милостиви. Че те са ви слънцата бре - безропотни, честни и търпеливи, работещи за без пари. Или вече виждате около вас лайн@@а си, които вече нявмакой да чисти. Спокойно, ще свикнете с миризата, тя се е ваша. А докато стигнат до устите ви ще мине още време. Пък ние ще ви окуражаваме - да се не плащите. Айде съз здраве, ненагледни.

76

Тази отрепка!

преди 10 години

Председателя на КНСБ, да ходи да се завре в миша дупка -- до сега лиза *** на Орешарски, сега ще излиза с ултиматуми.В единен хор го подкрепят всички организации креатури на БСП. Ясно прозира опита да се "задължи" правителството да "поработи" (разбирай да доокраде още малко, та да напълни още гушите на тези мекерета)Сус бре мекерета!

75

пенсионер-

преди 10 години

Абе хора до сега къде бяхте зашто проспахте тези 25 години нали сте несменяеми поне доколкото ви помня, господата ТРЕНЧЕВ, ДАНЕВ,П.ДИМИТРОВ,КНСБ, КТ.ПОДКРЕПА ит.н..Няма КАКВО ДА се чака незабавно оставка , служебен кабинет и збори докато напълно неса я обрулили все оште има по клоните листа.

74

Анонимен

преди 10 години

На правителство в оставка нож вадят. Храбри синдикати и работодатели с общи икономически интереси.

73

от Ивайло Балабанов

преди 10 години

Момчета, знам, че вече ви дотегнаи хлябът сух, и голата ракия,и тежкото небе на тази беднастрана, в която няма прокопсия...Великите й царски идеалиднес вече са митичен архаизъм.България търгува със парцалиот раклата на своя комунизъм.България е гладна просякиня.С душа поциганена, необута,тя проси чуждоземна милостиняпо пътя между Лондон и КалкутаНо да запеем, дявол да го вземе,със мъжки глас във тази нощ безроднаи нека екне - като в турско време,"Къде си, вярна ти, любов народна?"

72

Анонимен

преди 10 години

Мааааааааааа-кя-та !(за сите на тая маса)

71

Георги

преди 10 години

Уважаеми съ-четящи и съ-пишещи, Колко от вас членуват всъщност в някакъв "проф-съюз"? Колко от хората, които лично познавате членуват в някакъв "проф-съюз"? Кои и колко бяха инициативите на вашите проф-съюзи в които вие участвахте през последните години? Колко от горните инициативи доведоха до реално подобрение заплащането ви или на условията ви на труд и почивка на мястото където работите? С какво друго проф-съюза или неговите ръководители засвидетелствуваха вниманието си към вас лично или р