9

Анонимен

преди 9 години

Неможахте да настаните един квартал Турция настани цела сирия малееееее.

8

Анонимен

преди 9 години

До 2де си видял *** с мотика ,освен ако не я кара за скраб ....

7

2

преди 9 години

До единпо два декара добре ама кой ще работи

6

Анонимен

преди 9 години

Тяхната работа-хем сърби,хем боли. И те не знаят какво искат. За големи тарикати се смятат може би? Оставете ги да бъдат затрупани под отломките на опасните си сгради. Но преди това да подпишат, че действат на своя глава и да не обвиняват държавата после. Сетне никакви държавни помощи и компенсации.

5

WTF

преди 9 години

Абе да си стоят където искат, оставете ги намира. То някой се загрижил за тях, и те на протест ... Е, поне българинът разбра, че има начин да изразява гражданската си позиция, независимо колко е *** тя.

4

Анонимен

преди 9 години

Разбрах, че въпросните къщи са в свлачищен район. При това положенние ако обитателите не желапт да напуснат да подпишат декларация, че си носят сами отговорност за бъдещи последствия ако им стиска и да си стоят.

3

един

преди 9 години

всички *** по селата които са обезлюдени заради тях.На всеки по два декара земя и ако си изкара ще яде ...ако не в следващото дере

2

михаил

преди 9 години

До krajba ot danakoplat ,ДПС им разрешава и ги защитава.Тези от снимката ги познавам от кварала съм.

1

krajba ot danakoplat

преди 9 години

Vmesto da evakuirat horata da napraviat infrastruktorata standartna, bezopasna i da saboriat vsichki nezakoni postroiki.Chudno mi e kak moje nezakonna postroika da poluchi razreshenie za vkluchvane v kanalizaciata i v elektricheskata mreja.TOVA E KRAJBA OT DANAKOPLATCITE