98

Спеца

преди 9 години

Има , има , амуджо Веждичка !Целта е Бойко да го правят Президент с ДПС , а цената е ....коалиция - може и тайна , но хората на ДПС да не се пипат много , много!А за табиетите на Борисов има още много , много да ги учиш!

97

Дичо

преди 9 години

До Анонимен 111Няма "ако" човек Борисов отдавна това "ако" го сътвори на практика, сега само е въпрос на време всички да осъзнаят, че "мъжкарчето", "биткаджията" Бойко е човек на Доган!

96

0

преди 9 години

Защо ни пробутват постоянно този човек,да ни поучава.Че е предан до маниакалност на Борисов това го знаем,знаем предварително и какво ще ни каже,е нужно ли е да ни го казва именно той всеки божи ден по различните телевизии.Или повторението е майка на знанието/опростачването/

95

Анонимен

преди 9 години

Кой ли вярва на булката на доган-боко тиквата и простака рашидов?Мутрата от Банкя целувашше ръката на доган за едни пагони,какво ли прави,за да е пак на власт и да краде още повече?

94

анонимен

преди 9 години

Гледайте телевизия и ще разберете истината между редовете,не това което ви говорят журналистите,защото те се мъчат да ви внушават това за което им е платено.Доган направи Борисов генерал,когато Петканов искаше да го изгони от МВР като вреден,пак Доган го спаси-надявам се че не го чувате за први път от мене.И сега ДПС ще са съюзници на Борисов,но за пред хората ще се оплюват,Борисов не може да е на власт без тях.

93

Дичо

преди 9 години

Сега договорка няма, тази договорка е още от като Доган каза аз решавам кой печели и кой губи/не цитирам дословно/! За да изтърси тази глупост/според някои/ той си е направил сметката, че Бойко ще спечели и дори го е искал. Но забравяте и друго негово изказване преди да се оттегли-ще го оставим да се наиграе и после ща го свалим от властта-не си ли отиде той преждевременно от властта?Така ДПС показа на ГЕРБ-играеш с нас или си вън! Това е приятели уговорката си я има отдавна а Бойко искаше сам!

92

рикошет

преди 9 години

То сега няма, но след изборите ? Ще има ли -ГОРЧИВО...и коя ще бъде булката...?

91

Вежди,

преди 9 години

пука ми дали има, или няма уговорка! Всичките сте един дол дренки, ставате само за маса и да се дуете пред камерите. Решения можете да вземате само в личен интерес и ще се коалирате винаги срещу населението, смятано от всички "политици" за рая. Следващия път народът ще излезе и ще беси и коли по улиците, няма какво толкова да губи вече-и Боко, и Станишеф, и Местан и всички останали *** ще идат на заколение, ведно с пазещите ги от народа полицаи.

90

55 500

преди 9 години

Да бе ? Нямало договорка. Затова ИФТАР за Рамаза и избори за Байряма. От това по голяма договорка ,има ли?

89

хаха

преди 9 години

Несериозен е самия факт да се слуша какво този Вежди "Кражибов" говори... колкото до споразумението - Бойко и Местан решават дали е необходимо такова споразумение за държавата или не, а не този пропаднал алкохолик...

88

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си луд за да ги избереш тези. Абсолютно никой не е достоен. Предложенията които дават на народа са пълна подигравка. Да се хващат за ръка и да изчезват всичките 240.

87

emigrant

преди 9 години

pena.

86

Анонимен

преди 9 години

Boiko govedoto e gotov na vsichko samo i samo da doide na vlast.A da kaje Boiko zasto be v Amerika?

85

Дойн

преди 9 години

Бойко да не е болен та пълнят нета с лакеите му?

84

Анонимен

преди 9 години

Boiko Borisov kolko sum go pliaskal, mnogo poveche otkolkoto toi e pliaskal rusnazite.

83

...

преди 9 години

ne se mesia i ne komentiram .

82

Анонимен

преди 9 години

Ще напусне ГЕРБ - защото му е време за пенсия! Игрички по комунистически...алкохолистически

81

of 77

преди 9 години

Четеш както дявола евангелието.......Вежди казва ,че с присъствието си до Бойко е гарант и сигурен знак ,че няма заиграване и тайни договори между двете партийни централи.И го е казал разбираемо и ясно на чист български език!

80

Петя

преди 9 години

Само по изказването можеш да познеш дали някой е член на ГЕРБ - слабо е, значи е на член на ГЕРБ

79

Васко

преди 9 години

Смешно е подобен лъжец и предател да говори за хора с много по-висок морал и интелект от него