10

Анонимен

преди 9 години

До iсашоА ти не знам колко си учил ,но си явно по-*** от този мъж.

9

iсашо

преди 9 години

В нашият квартал живее един 60 г мъж , който е учил до 4-ти клас ,като всяка година е повтарял по 2 пъти ,но не успя да преодолее 4 - клас. Той единствен в квартала вярва ,че банковата ни сестема е стабилна и на всичко което се пише в горната статия. Същата личност няма пари в банки. Мисля си , въпреки че е неграмотен дали би повярвал , ако имаше някаква сума в прословутите банки?

8

Само Бойко

преди 9 години

Да бе за всичко е виновен Бойко, а комунистите са цвете.

7

Анонимен

преди 9 години

Тази фич раздава рейтинги за чужди държави,само за собственната си държава не дава оценка,та какво оцинка да даде като държавата им е фалирала отдавна.

6

Анонимен

преди 9 години

Шъ плачете за Орешаро ,помнете ми думата

5

Анонимен

преди 9 години

Фич мич, важно е какво ще каже банкянския Нострадамус. И Винету.

4

Анонимен

преди 9 години

Тая агенция трябва да е на "червената мафия" ,Бойко и демократите друго разправят. Държавата агонизира ,бързо го връщайте,за да станат показателите истински отрицателни,октомври е късно ,искаме си тиквата веднага

3

Неймар

преди 9 години

Бах мааму нищо не разбрах.....

2

Анонимен

преди 9 години

Едно е сигурно - Бочко нема да е доволен от тая агенция. Тая е на Станишев. Дайте друга!

1

Иван

преди 9 години

Струва ми се нелепо агенция да оценява работата и положението на една страна и мнението и да има каквото и да е значение. Една държава трябва да оценява работата на агенциите а не обратното. Не се ли разбира че оценките които се дават могат да се манипулират според чужди интереси? Да се отдава значение на такива агенции значи да се обвързва бъдещето на държавата с прищевките и умозаключенията на шепа хора за които не се знае в каква зависимост са и в чий интерес работят.