47

Анонимен

преди 9 години

ГЕРМАНИЯ Е НАЙ-СИЛНИЯ ОТБОР НА ТОВА ПЪРВЕНСТВО И ЩЕ ЕЛИМИНИРА И БРАЗИЛИЯ

46

Анонимен

преди 9 години

SCHLAAAAAND! :)

45

Анонимен

преди 9 години

Германците не са излъгали французите, просто им показаха как се играе дисциплиниран, класен футбол. Но французите се предстваиха добре на това световно, особен в сравнение с предишното... а Бензема, определено е класа.

44

:))

преди 9 години

I nakraq shte ima:Eis Eis Tonne :p Schlaaaaaand

43

Кругер

преди 9 години

Всички играят футбол, Германия става шампион!Маншафта ще бие Бразилия с 2:0. Ще вкарат 1 гол, Селесао ще се отвори и ще им бутнат още един.

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНа основание некадърната му работа! Ако аз работя като него никой няма да ме търпи и незабавно ще ме уволнят. А що се отнася до интелигентността и ерудицията му имам сериозни основания да се съмнявам и в двете! Засичал съм го многократно с некомпетентните си коментари нагло и безотговорно да лъже зрителите! На такива субекти не трябва да им се позволява безнаказано да дезинформират обществото! Срам и позор за шефовете на БНТ!

41

Анонимен

преди 9 години

Много коментатори и анализатори се изредиха да ни обясняват,че ставаме свидетели на най-хубавото световно от много години насам!?Аз ли не разбирам,те ли!?Досега на това световно виждам само симулации, само лежане, само бавене на време, ако водиш, или безцелно ритане ако гониш!Помня немците как мачкаха навремето и по-специално 90-та година с динамика и мощ,а сега гледах и не вярвах на очите си,че това е 1/4-финал на световно първенство!И не само от тях,от всички...

40

Анонимен

преди 9 години

и на какво основание ще хвърляш кал върху начетен, интелигентен човек и изтъкнат журналист като Ивайло Ангелов?

39

Срамът на БНТ

преди 9 години

До АнонименИвайло Ангелов е най-малоумният и некадърен коментатор в историята на футбола! На този *** трябва да му се забрани да измъчва аудиторията с *** си коментари!

38

Анонимен

преди 9 години

Дано швабите отстранят и бразилските съдийски *** на 1/2 финала!

37

Анонимен

преди 9 години

Кой закла петела:)))) Кой ще заколи и мамуните от Резилия? :)))) Дойчланд юбер алес!

36

Анонимен

преди 9 години

Mnogo ste PROSTI ! SVETOVNOTO E KUPENO I PLATENO CQLOTO ! SAMO BUNDESTAGA NQMA KAK DA KUPQT SAMO TE NE SA PRODAGNI I SI ZASLUGAVAT POBEDATA ! EVALAAA.

35

циника

преди 9 години

до 51, какъв "обяд", бе драги?! Аз ти говоря за безскрупулно присвояване на идеята за Обединена Европа от германците и безцеремонно обяздване на целия континент с предначертан сценарий - крах за цяла Европа по двукратно употребяван вече модел от първата половина на 20 век, а ти ми отговаряш с наивистични "остроумия" за чичо Ханс...

34

до циника

преди 9 години

Всичко си има цена, няма безплатен обяд :) Какво очакваш, да дойде чичо Ханс и да ти даде куфарче с пари, защото си много красив ли?!

33

zwei

преди 9 години

Абе, къде е Россия????

32

eins

преди 9 години

Deutchland, deutchland uber alles

31

циника

преди 9 години

46, какво издържа Германия, бе скудоумнико?! ЕС е безмитна за германската икономика зона,в която германските концерни си пласират скъпата и неконкуретнтна стока.Обвързват васални правителства като това на гърците с огромни поръчки-като примерно доставката на Сименс за олимпиадата в Атина през 2004 г. и после "щедро" дават заем на същото това правителство да закупи Сименс-а.Ей, това е германската финансова издръжка за Европа.Когато нещо се случва за трети път само *** няма да види закономерност

30

циника

преди 9 години

Да не говорим за смехотворното твърдение, че мач на финал на световно първенство може да продължи с един страничен съдия:))). Мисля, че освен всичко друго си препил с нещо евтино.

29

до циника

преди 9 години

Хаха, ***, Германия издържа финансово цяла Европа, но това няма да е вечно...по-голяма икономика няма в Европа, това и децата го знаят...какво са виновни германците, че испанците спят, гърците пият кафета, а на останалите все някой друг им е виновен?

28

циника

преди 9 години

43, Ветеране, със сигурност страдаш от тежки дементативни процеси с оглед на възрастта си. През 1990 г. Холандия беше отстранена от Германия на осминафинала, а бразилците бяха отстранени от Аржентина на същата фаза от турнира.