14

Анонимен

преди 9 години

Къде е Дянков, да ни спаси пак от попарата на поредния триглав змей.

13

Анонимен

преди 9 години

Трябва да актуализираме и моника станишева!

12

se

преди 9 години

Крадливата банда в бели престилки доведе здравеопазването до колапс!'

11

питащ

преди 9 години

Къде е Дянков? Къде са парите на изрядния, работещ данъкоплатец? Защо не се търси отговорност от проклетите герб и най- вече от Дянков? Или като всяко нещо в тази страна на абсурдите и противозаконието, всички предишни са освободени от отговорност? А кой ще отговаря пред народа за всичките кражби? Да гласувам за ВАС? За КОЙ? Избирам за НИКОЙ..ще отида и ще си направя бюлетината невалидна! Елате ми вземете гласа..Ще ми вземете...тихият протест. Не харесвам НИКОЙ от вас. Не заслужаваме това.

10

:)

преди 9 години

Тия от бързата- бавна ( де ги няма никога и никакви), да не ми реват. Даваха им заплатите..че те почти, като на крадливите депутати бре! И после много работа.Как няма да е работа, защото заради проклетите си бонусчета не наемат повече персонал? За кой по напред да стигне линейката за 2500 лв? Ми няма как. Айде бързата- несъществуваща помощ да не реве, а всички лекари да се вземат в ръце и да спасяват народа, че ако ни няма нас, няма да имат и парички. Стига сте ревали пачки такива.

9

?

преди 9 години

от 20чакали опериращият. Както и да е. при изписване махнаха конците почти в коридора. Попитах: Тук ли се махат? Отг. Ако толкова сте компетентни, моля вземете си го и махнете конците във вас! Премълчах. След 3 дена баща ми разви гангрена. Спасиха го мои приятели лекари, за 4 дена. Изумени от шева, от операция и т.н. Скоро ми се случи да говоря с лекар, като посетител..Попитах го, какво правят с неосигурените..отг. беше: ако е *** со спасяваме, ако не е ..моргата. Благодаря на скапаната БГ.

8

?

преди 9 години

Каква здравна и бърза и бавна помощ в резерва? Попаднах в бърза помощ..чакане до умиране( явно по бързо се пишат листи към моргата),не бяха платени 3 м. Та, до сутринта баща ми го караха на системи от жлъчка..Викам: извикайте хирург..Не може. Няма платени 3 м. Чакахме до сутринта, след което баща ми започна да се моли да го приспят. Отивам сутринта да плащам и те ,,милите" чакат бележката от мен. Занесох я. Баща ми 3 часа в операционната ту му бият упойка, ту се събужда, не за друго..чакат опери

7

до 13-ти

преди 9 години

Баце ти плашиш кучето със салама.

6

Анонимен

преди 9 години

ЗАЛОЖИ НА ЯЛОВИЯ КОН! ДА СТАНЕШ МИНИСТЪР НА БСП Е = ДА СИ СЪСИПЕШ ИМЕТО ЗАВИНАГИ....ТОВА БЕШЕ ТВОЯТ ИЗБОР!!!

5

Анонимен

преди 9 години

А тази се връща да работи в болницата следващия месец.Малееее, как ще я е..т там!

4

gost

преди 9 години

Да те оценят прецизно о...д.

3

Анонимен

преди 9 години

Уж ще правят прецизна оценка и идва оставката. Тези номера са ясни, но тия затриха държавата.

2

Анонимен

преди 9 години

Никаква оставка, стойте докато съсипете държавата, та вашите гласоподаватели ви видят какво представлявате.

1

Рали1

преди 9 години

"Според Андреева дефицита на касата е около 250-280 млн.лв.Тя изрази надежда да има работещ парламент,за да приеме нужните законови промени" -а този парламент какъв беше,експертен и работещ?!? Къде е сестрата на Тролова да обясни как ще въведе реда в касата ?Ще ни върнете във времето от 1997 г.когато носехме лекарства и чаршафи в болниците !!!