9

Арети

преди 10 години

Планът на Световния елит е почти иэпълненен!!! Апропо, ще прерастне ли битката эа световна ДОМИНАЦИЯ в Трета световна война???

8

constantin.petriuc.1

преди 10 години

Слезы на глазах, люблю свою Родину СССР, пидары за океанские развалили мою страну, испортили судьбы миллионам людей, принесли в мое государство СПИД, Наркоманию, Проституцию, Порнографию, Злость и ненависть. Чтобы вы сгнили мрази !

7

Анонимен

преди 10 години

Тези на снимката горе и двамата, са военнопрестъпници и трябва и ще бъдат съдени много скоро за престъпленията си срещу човечеството. ФАШИСТИ!

6

докато

преди 10 години

булгаристанеца си играе на учения с аркадашите и се прави на страшен като джафка срещу бившият си благодетел Русия, то народеца ще плаща на хохлите.

5

зико

преди 10 години

Донорска конференция, и пак за нас няма да има и от нашите пари.

4

Анонимен

преди 10 години

Тия двамата разбраха, че стигнаха твърде далеч с *** на американски ***. Браво, че се усещат навреме, преди да стане твърде късно за Европа.

3

Леле че народ

преди 10 години

След днескашния обстрел на руски граничен пункт ,което е снимано от журналистите,просто е въпрос на време,кога Путин ще вкара воиски в Донбас Не бяха разрушени сгради в руски селища около границата,не бяха укр. БМП ,не беше обстрела оня ден Явно Порошенко се смята за хванал оня горе за к*ра,щом наглее ден след ден. Всичкото се събира и ще изригне в посока Киев Да не се окаже,цялата укр. армия обкръжена в Донбас и да почнат да ги съдят кой какво е направил?????

2

хидрофор

преди 10 години

донорска конференция! Как звучи само! Ами нали обещаха от Америка...?

1

Анонимен

преди 10 години

Искат, ама не им стиска.Ако ДЕ и ФР бяха държави на място с политици на нясто, като водещи в ЕС, щяха да скръцнат със зъби на САЩ да си стоят в резервата и нещата да се оправят много бързо. То е ясно кой и защо има интерес да подклажда тоя конфликт.