28

димитър

преди 9 години

До с татусиЕвалата братле и аз най ги мразя тея *** !!!!!

27

Димитър

преди 9 години

До СтанкаМоже ли да не говориш със *** си а да помислиш преди да пишеш.! Майка ми например има татуси по нея ама не е чалгарка а напротив слуша метъл !!!! музика кояато е много по стойностна от всяка друга!!!!! и само да ви светна истинските престъпници носят костюми с вратовръзки а не татуси!!!! Проумейте го вече стига само тука в България хората като те видят с татус и се едно вече си има убил децата!!!!Спрете да мислите с ГЪЗОВЕТЕ СИ!!!!! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГЛАВИТЕ СИ НАЙ НАКРАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Станка

преди 9 години

Татуировките в българското общество за присъщи за ***, пандизчиите, спортистите и курволетките - тази особена категория девойки пробили напред в бг обществото основно използвайки половите си органи и заели позиции в българските медии и медиуми в качеството на звезди. Татуират се и любителите и любителките на най-лекия жанр - Поп-фолка. Нормална жена изтатуирана няма да видите, обещавам ви!

25

татуист

преди 9 години

Говорете, говорете...аз си рисувам и печеля парички.

24

татуирана

преди 9 години

Не татуирането е признак на ниска култура, а опита ви да насадите субективно си мнение. Всеки има право да прави каквото иска с тялото си. За едни е красиво, за други - грозно. Истината е, че на хората с татуировки им е през там дето слънце не огрява дали другите са татуирани или не.

23

vivian

преди 9 години

Татуирането е признак на ниска култура, особено за жени. Грозно е, красива иначе жена, нашарена с татуировки.

22

Анонимен

преди 9 години

Кожата е красива чиста. Донякъде разбирам хората, преживели драма, да изразят това събитие с татус. Но в останалите случаи при наличието на толкова професионален грим, струва ли си перманентното нашарване?

21

Анонимен

преди 9 години

Колко струва махането на татус?Най-готини са жените на 40 с татуси на корема и *** отпреди 15 години.

20

Анонимен

преди 9 години

Татуиране т .е .брандиране т.е. запазена марка на индивида.

19

Анонимен

преди 9 години

До wtfЪъъъъ падането на режима не е точно освобождение както някои си мислят. По-скоро е разширен изборът на робството.

18

Анонимен

преди 9 години

Татуиращите се са долу-горе екземпляри, които са потомци на екземпляри, спрели развитието си още в древни времена. Питекантропи.

17

Анонимен

преди 9 години

Свет широк, шашкъни бол.

16

Зиг

преди 9 години

Леле! Повечето са като излезли от "Екзорсистът" :) :) 16 си е направо перфектна в сравнение с останалите...

15

татусбляк

преди 9 години

Татусите ръкави са много *** и от яко татуираните типове лъха на простотия. Факт. Само в музикалните среди стават. Иначе не ме кефят и ми лъхат на общак и инфантил. Но който както иска да си ходи.

14

Анонимен

преди 9 години

"Хората се татуират, за да изразят своята индивидуалност"- Нищо подобно , татуират се хора с ниска самоценка ,че не притежават някакво друго качество за да бъдат забелязани от другите , или казано на техен език- "пълни комплексари".Някой го правят от простотия защото смятат ,че е модерно.

13

wtf

преди 9 години

Още не мога да повярвам, колко ограничени хора има в тая държава, 25 години след падането на режима... Вярно казват някои хора, че няма да се оправим, докато има живи живяли през комунизма.

12

Анонимен

преди 9 години

До kym Tatysа ти сигурно нямаш :-) .... и все не можеш да събереш смелост да си направиш ...... в случая въпроса е защо се месите на хората в работата .....

11

Татус

преди 9 години

Съвсеееем друг е въпроса , кой при какъв татуист сяда...

10

Татус

преди 9 години

Абе , като сте толкова Ентелигентни , що не си траете. Всеки има право да си прави с тялото каквото намери за добре - негово си е. Тая работа ми намирисва на приказката за лисицата и гроздето. Като не ви стиска да си направите татус , що просто не си траете, ами джафкате тука - като Миндовата, белким си избиете комплексите ........ аман от *** парчета

9

до 13

преди 9 години

Не, не съм. Но аз съм в тези среди и не познавам такива хора, а аз познавам стотици.