22

Учител

преди 9 години

Това момче,което "описва" Борисов явно е завършило социалистически университет! Че си упълномощен да плюеш,драги комсомолецо,разбрахме,но не забравяй,че си млад и с твоите соц.партийци вече сте история! Ти явно друго не умееш,също като вожда ти-Станишев! Ориентирай се овреме,драги!

21

муспи

преди 9 години

Неприятно, но факт: Да се пише против Сидиров и АТАКА е наивно признание че си евреин! И любопитно в какво ги обвиняват, - в антисемитизъм, антитурцизъм, в национализъм? Напротив, еврейският тарикатлък ги нарича слуги на евреите, хора на Ердоган, национални предатели!

20

Анонимен

преди 9 години

DANO BYLGARINA RAZBERE I OSYZNAE CHE GERB I TIKVUN SA POGUBNI ZA BYLGARIQ I NARODA

19

Анонимен

преди 9 години

До БогданXa, xa - "strahuva li vi", xa, xa, xa - toja Bogdan ot koi zatunten selski dol e, xa, xa "strahuva", xa, xa, ba si prostoto sashtestvo - "strahuva li vi"...

18

безпартиен

преди 9 години

За пореден път се доказа,че няма ляво,няма дясно.Тези термини в политиката са само в устата на платените политолози,анализатори и въобще на всички манипулатори на обществото.За каква "демокрация" говорим след като изборът на някой предложил ни политици от която и да се сетите партия не е Ваш.Изборът е направен от друг,а Вие само отивате и с Вашият или без него глас ще бъдат избрани временните "вождове" на страната.Разберете,че ние не избираме.

17

Запасен

преди 9 години

До Анонимен 15Нали знаеш - децата плащат за грешките на розителите си. Така че обвиненията ти трябва да са към нас, не към следващите.

16

Запасен

преди 9 години

Що се отнася до статията - чиста загуба на време е да я чете човек. Е, аз си го загубих, признавам. Събрани в едно несъбираеми неща, подкрепени с високопарни, нищо незначещи лозунги.

15

Анонимен

преди 9 години

Много добър анализ на ситуацията. Коментарите отдолу показват,че времената са по-ненормални,отколкото автора предполага. Лошото е ,че за тези ненормални времена децата ни ще платят висока цена.Сега оставям ненормалниците,които със същия ентусиазъм ни докараха на главата това,което се случва 25г.да се упражнят с мишката върху червеното палче

14

Несапаз

преди 9 години

До Богдан 10Неграмотнико, научи първо родния си език, пък тогава пиши мнения. В българският език глаголът е "страхувам СЕ", а не "страхувам". Затова в изречението трябва да е " страхувате ли СЕ от ...", а не както си го написал "страхува ли ви...". Дори такива елементарни нещо не знаеш, да не говорим за пунктуация ти, а за някаква стилистика - съвсем. Ти грешките в собственото си писане не си в състояние да оправиш, тръгнал си да оправяш политиката... Боже, опази!

13

има такова

преди 9 години

В световен мащаб сигурно САЩ и ЦРУ мътят водата,но погледнато от нашата си камбанария,нас си клатят Доган и олигарсите,които ограбиха България.Хора като Р.Гечев,който обра парите на Лайф чойс,Кюлев,Хърсев,Искров и още куп видни икономисти не желаеха валутен борд.Борда им спира чейнча,спира ограбването на хората.Разпарчатосаха,Кремиковци,а Лупи си е жив и здрав,продадоха БГА Балкан а Левон е банкер на годината.Всички те деца на агенти на Живковото ДС,всички те свързани с комунистическия режим

12

долу БСП

преди 9 години

Поредната побъркана червена кокошка

11

муспи

преди 9 години

По какво се издаева винаги потайния? По това че за каквото заговори, винати ще мине на Сидеров. Безспорно Волен Сидеров е национален герой като Левски, Ботев - казват ни го печалните еврейски муцунки. Този екземпляр не го дочетох, гнусен е.

10

Богдан

преди 9 години

Страхува ли ви ГЕРБ..страхува ли ви..червени бобовдолски манипулатори и костинбродски превратаджии..ще даде власт на ББ да ви разкове *** с най-голямата ***,която сте си отгледали и този път прошка никаква..този път вие ще напускате държавата през Терминал 2няма само младите и можещите да се махат заради вас

9

Анонимен

преди 9 години

Малеееее!Преди няколко месеца имах чуството, че някои от троловете са що-годе умни.Като чета това и се хващам за главата! Тия вече наемат куцо и сакато!

8

всички вън

преди 9 години

Ключ на Народното събрание и всички вън. Не ни трябват такива продажници. То не бе 5-10 години а цели 25. Вън........

7

думи нямам

преди 9 години

С тези партии и политици нищо добро. Посоката е само една- стемглаво надолу. Просто се чудя колко ще изкараме преди да катастрофираме?! Всичко в страната е оплетено, вески е човек на някой. Разни непознати на българина амери конгресмени диктуват на премиера какво да прави; прокуратурата служи на кръгове; няма реална икономика и т.н. Примерите са безчет, но това бе целта и явно е добре постигната. Горкият народ, седи като стадо.. първо ще го острижат до дъно, после на буркани.

6

Анонимен

преди 9 години

Интересно е поведението на ДПС, за отрицателно време смени лявото с дясното, което изненада дори и БСП, а доказателство за разрива в коалицията беше контрамярката на БСП да се обяви за задължително гласуване, което очаквано стресна Местан. От призиви за незабавна оставка, се случи нещо много по-странно- ляво и дясно започнаха консултации и се оказа, че изведнъж никой не бърза с нови избори, поради което оставам с впечатлението за задкулисна обща договорка от типа- почеши моя гръб да почеша твоя.

5

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме и разпределителят на порции, чийто везир (Местан) пи минерална вода Банкя, докато Борисов сърбаше турско кафенце, а само след няколко дни ДПС обяви, че това правителство няма да го бъде. Докато някои още си мислят, че комунистите действат тук, американската власт идва у нас и оказва натиск на премиера за Южен поток и той веднага кляка (?) въпреки, че заплахите на ЕК никак не го бяха стреснали. Междувременно Борисов стоя една седмица във Вашингтон и като се върна банките...

4

тя

преди 9 години

Написаното по- горе е много вярно и ако българите не го разберем ,толкова по- зле ще ставаме.Само за Борисовия опит да срине банковата система в страната говори за жестокото му отношение към българите. Затова който го избира е или луд или ***.

3

ази

преди 9 години

Борисов и сие вече са познати от политическата сцена на всички нас.Нужна е да промяна в Избирателния кодекс, за да недопускаме "старите муцуни" на власт.