17

смях

преди 9 години

намериха се хора съвети да дават на Русия !

16

тя

преди 9 години

Не мога да разбера защо Русия се рисува като черния дявол в Европа? Тя с нищо не е по- лоша или по добра от която и да е друга европейска държава.Явно Русия пречи на някой със своята военна мощ.

15

Инж+

преди 9 години

Украйна е поредната изкуствено създадена държава, като Румъния, Югославия и т.н. А на всичко отгоре е и фалирала/обран бостан/.Така че украинците тепърва тръгват по пътя, който ние извървяхме за последните 25г.

14

Някой

преди 9 години

Абе те руснаците все голям го вадят, ама на думи! Също като американците де! Но истината е, че на руснаците има трябва Украйна, заради житото там. После ще искат и северна и южна Добруджа, пак по същите причини.... Който не вярва, да се поинтересува каква част от тези 17 млн. кв. км територия, са плодородни земи..... И ще разбере какво ги чака руснаците, ако не са те с Украйна, не тя да е с тях.....

13

54339

преди 9 години

Преди всеки да започне да се упражнява да пишепо въпроса за Русия,некада се опита да напъне мозъчето сии да си отговори на елементалнотовъпросче:Ако Русия е нищо,ама нищонезначително в света,защо "големите пръдльовци" от измислицата ЕС и мнооого "яките"Хамериканци,да не говорим и за нашите пишман политици ижурналя,ПОСТОЯННО СА ЗАНИМАВАТС ТАЗИ СКАПАНА,ИЗОСТАНАЛА,ИМПЕРСКА ПУТИНОВА Русия!А?!А никой не се занимаванапример с Борунди?!Пак А?!А,отворковци?!

12

българин

преди 9 години

Абе, отвореният "експерт" Киселинчев, като как точно ще се съчетаят "националната" и "гражданската" държава с имперските амбиции на Путин и камарилата около и зад него? Нали затова толкова драпаше за "евразийски съюз" СЪС Украйна (без нея, той е НИЩО), за да бъдела Русия "световна сила", т.е. НОВА ФОРМА НА ИМПЕРИЯ. А каква ще е тази "национална" и "гражданска" държава с финландци в Карелия, румънци (молдовани) в Приднестровието, украинци, татари, българи и пр. на юг и НИКАКВИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА?

11

BUSH

преди 9 години

Русия е силна,справедлива и добронамерена.Тя е обречена на ПРОГРЕС и ПРОЦЪФТЯВАНЕ,независимо от многобройните си врагове,сатанисти и киселинчевци.Доларите на Сорос само ще я направят по-силна....Кой плаща за проникновените ти прозрения др.Киселинчев?Преди беше партията майка.А сега?

10

BUSH

преди 9 години

Направо е чудно как не са те взели за съветник на Президента на Русия и на руското правителство! Интелектуалните ти постижения по отношение на миналото,настоящето и бъдещето на Русия са КОЛОСАЛНИ! Виждам само една причина поради която не са те поканили--ти др.Киселинчев си едно голямо ***!

9

Пачо

преди 9 години

Русия била зле и хората живеели в землянки , ти баце си ама много зле и живееш в собствен измислен свят , даеба толкова прости *** се опитват да изразяват мнение по непонятни за тях неща

8

MSC

преди 9 години

До MSC А междувпрочем се извинявам за правописната си грешка с О - то.

7

MSC

преди 9 години

До БКПА ни е живуркаме в 21 век,ТАКА ли!Гледай ти!Руснаците живеели в 17 ВЕК!!!!!!!!?БРАВО.... Не би било зле да прочетете(което май няма да направите) ''Точния Мерник'' на Вонегът.Там той е оточнил много добре къде живеем все още ....

6

БКП

преди 9 години

До морски--4 ;Силната и велика държава не се състои само в това да има много оръжие и силна армия.Русия живее в 17 век. Голяма част от населението и живее в ЗЕМЛЯНКИ. Руснаците до 1960 г нямаха паспорти.В Русия има проблеми натрупвани с векове.

5

дедо Ташунко

преди 9 години

Вие не знаете ли, че Киселинчев е кадърен само да преписва и да цитира чужди мисли?

4

морски

преди 9 години

Силна Русия,каквато е тя в момента,е трън в очите назапада.Слава на Русия!

3

Анонимен

преди 9 години

Бля-бля

2

СПАМ

преди 9 години

Това е преписано

1

Анонимен

преди 9 години

Отлично!