7

Анонимен

преди 9 години

Ко, ко НЕЕЕЕЕ, къде ги видя 250 хил. работни места , та ся отчиташ 500 хил., кви 5% безработица ти подиграваш ли се, къде са двойни заплатите и пенсиите сигурно на Позитано, щото другаде не ги виждаме, как разбра, че са те заляли пълноводни реки от материални блага, като народа се дави само в кал бе ***???? Свали си розовите очила дето Кутев ти е дал за служебно ползване и кажи къде ги виде чуждите инвестиции, като дори и еврофондовете ни спряха. Ужасно *** си Сашеееее!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Има много интересни размисли и факти в статията, които едва ли ще се понравят на всички, но това е въпрос на интерпретация. Лично аз съм съгласен за някои неща.

5

до 2

преди 9 години

Авторът визира управлението на БСП преди ГЕРБ да дойде на власт.

4

Анонимен

преди 9 години

какво разбираш под ДВойна заплата от миналаг година досега моята заплата не е мръднала и лева, а все си стои на 500 лева, работя в държавния сектор?

3

Анонимен

преди 9 години

съвсем наскоор и перд сегашниея парламент се запали човек.....

2

Анонимен

преди 9 години

само като прочетох това за 350 хиляди работин месат сес мях до сълзи..... пъров не са разкриит 350 000 за миналата година а 200 000 второ още 200 000 са съкратени, т.е. има нулев ръст.второ предвиждаше се да има нови 150 000 работин мвесат с южен поток обаеч той не се случи.... трето от началоот на тази година са открити по-малок от 20 000 р. места.Ей големи фантасмагории.

1

Анонимен

преди 9 години

Ненаучна фантасмагория