11

Monibonboni

преди 9 години

Много, много жалко :( Страхотни книги, пълни с чувство за хумор, пародия, ирония и в същото време с много смисъл.И аз знам, че той иска евтаназия, а не да се мъчи . Съчувствам на него и на всички хора с неизлечими болести, които са принуждавани да страдат до последно поради изкривен и лицемерен морал!

10

Някой

преди 9 години

Кофтиии то се очакваше де. Любим автор......А Морт е една от любимите ми книги. И най-сетне една новина без *** *** да са писали пълни глупости...

9

diavolcheto

преди 9 години

Уникален, неподражаем, истински. Когато нещо не ми се получава или просто не зная какво да направя, когато не намирам отговор на нещата...чета си го. Всяка дума е истина и философия. И смях - чист, естествен, нужен...Искам да се оправи, искам да го има. Аз имам нужда от него. Както и светът.

8

Анонимен

преди 9 години

Гледах преди година документален филм за Тери Пратчет ... проучваше варианта за евтаназия ... Ето това е :Terry Pratchett : Choosing to Die 2011 ... Ако имате възможност прегледайте го

7

тцЪ

преди 9 години

до Анонимен 4Тери си го е казал,чрез най-емблематичния си герой: "НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ"... Но пък е казал и друго: "Времето от раждането до смъртта е само ядрото на нечие съществуване". Тери ще остане дълго тук, независимо че заболяването му го побеждава малко по малко.

6

Монархист

преди 9 години

Господи, остави ни Пратчет!

5

Бай Хой

преди 9 години

Само една дума за сър Тери Пратчет - РЕСПЕКТ!

4

Анонимен

преди 9 години

Защо винаги хората с такъв голям принос трябва да си отиват така?!Каква жестока ирония - такъв ум и въображение, такова чувство за хумор, и накрая да се разболее от Алцхаймер...Със сигурност няма господ.

3

Men

преди 9 години

Най-великия жив писател с изключително чуство за хумор. Дано прескочи трапа и този път пожелания за мнооого години още с нас Тери:)

2

тцЪ

преди 9 години

Не знам какво да кажа... Тъжно е, че човекът, който в привидно хумористични и дори пародийни книжки успя да вплете сериозни въпроси относно религия, смърт, развитието на съвременната цивилизация, философия гасне по този начин :( Поклон, сър Тери!

1

Анонимен

преди 9 години

О, неееее! Дано да е временно неразположение, а да не е свързано с прогресиране на болестта му. Ние неговите фенове, му пожелаваме да се подобри бързо! И дано в скоро време намерят лечение за тая проклета болест!