9

Имани

преди 9 години

Эакон е каквото си направил ще ти се ВЪРНЕ!!! Тоэи эакон е общ и се отнася до всички живи същества!!! Упадъкът на европейската икономика и ОБЕЭЦЕНЯВАНЕТО НА ПАРИТЕ е в р о са в пълен ход!!! ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА нямат нужните минимални раэходи эа живот и са ПРОСЯЦИ!!!

8

бб

преди 9 години

Срешиха с приемането на държави като нашата.

7

Анонимен

преди 9 години

Ако европа си направи селфи ще е с ***! Извършва се тих геноцид над бялото население.

6

Анонимен

преди 9 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата от 1924г.И според същия ЗЗД - СЪД и затвор за предателите от последните 25г (Паси,Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,...)

5

Българин

преди 9 години

Душата на Европа е в дирника на Кончита Вурст - гадно, срамно и отвратително нещо, омразно на Бога и срамно за хората.

4

Анонимен

преди 9 години

Докато има Брюксел и ЕС с техните *** закони, който изкуствено създават пъклени условия като: принижението на мъжа, падението на жената и притъпяването на децата на земята ще съществува мрак и нищета!

3

Леле че народ

преди 9 години

Аз пък искам 10 млн .укр. *** да плъзнат из целия ЕС. Особено в Полша,Германия,Франция,Прибалтииските държави,,както и при румънците и нас де Нека да плъзнат като *** и после всички ЕС тикви да реват дружно ,кой им е с*ал в гащите Подкрепянето на неонацисти и *** ,както и *** на банана на Обама,трябва да си има цена,която ще се плати.

2

льжата

преди 9 години

Ако са негови думи ,,а не написано от някой и той да го прочете, тоя човек знае какво иска.Много умни неща е казал.Защо няма такива политици и у нас? Дано постигне това за което говори.

1

дедо Ташунко

преди 9 години

Този млад хитрец може би има качества, но е обзет преди всичко друго от жажда за власт и мощ. А и жените, с които си е имал работа, не са все още достатъчно на брой... Неговите земляци , римляните преди 2000 г. са казали " Всяка власт развращава, абсолютната - абсолютно!" Иначе амбициите са хубаво нещо. Поживем - увидим_!" ("е"-то е с 2 точки отгоре)