7

до ХХХ

преди 9 години

А пък ако знаеш как е в малките филиали-зимата като падне 70 см сняг и носиш болния 300-400 метра през преспите.Три посещения до обяд са ти 300 км пробег и към края на деня си изплезил език като вратовръзка.Аман от разбирачи дето никога не са работили тая работа,ама иначе глупости пишат!Как пък никой не дойде от София в провинцията да работи ама притив нас пише!В софия има много възможности.Затова никой не иска да е в ЦСМП.Това е истината.А и тези дето бият лекарите не заслужават помощта им!

6

до ХХХ

преди 9 години

А знеш ли какви са провинциалните болници и че едвам смогваме да закараме болни на които е отпочнато някакво лечение и е преценено,че трябва да се лекуват в софийски болници.Това са хора за имплантация на пейсмейкъри,с дисекиращи аневризми на аортата,с интрацеребрални хематоми(травматични).Така,че не ми говори за куруорт.В големите градове има и неврохирургии и инвазивни кардиологии.Но в дивата провинция не е така.Такъв курс е 4-5 часа и отиване и връщане са към 500 км.Не е лесно.

5

Селянин БАТЕ

преди 9 години

В Стара Загора затварят болницата, в София им дават още 80 000 лв..Ще ставам софиянец, ДА МИ Е ЧЕСТИТО .

4

Ястребовски

преди 9 години

Да дадат 100000 и да ги затварят.Алчна ***!

3

лекар-пенсионер

преди 9 години

Честито ви набори повишение на всички пенсии. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4. 50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5. 50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .

2

Анонимен

преди 9 години

Правителството одобри допълнителни разходи в размер на 22 млн. лева за финансово осигуряване на дейностите по извеждане от експлоатация на първите четири блока на АЕЦ Козлодуй". Това съобщиха от пресслужбата на кабинета.Средствата са предвидени в централния бюджет и са одобрени по бюджета на Министерството на икономиката и енергетиката за 2014 г., съобщиха от правителствената пресслужба. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

1

Анонимен

преди 9 години

браво