224

безпартиен

преди 9 години

Кънчо си работи за пари.А работата му е да промива мозъци срещу заплащане.Дали са му правени данъчни проверки защото този бизнес е много платен.До сега не познавам нито един човек да е запитан от някой "социолог" за мнение по какъвто и да е въпрос.

223

доволен

преди 9 години

По голямо Чудовище от Съсела няма!!!

222

Анонимен

преди 9 години

Той е прав! Явно прави аналогия с падането на СДС и появата на ГЕРБ!

221

+++

преди 9 години

Защо никой не каза, какъв процент от населението е ходило да гласува на последните избори и журналистите защо нищо не писаха?

220

Анонимен

преди 9 години

По - голямо чудовище от най - големите чудовища и *** от БКП никога по смъртно не може да има ! А този псведосоциолог да спре да лиже *** на станишеф а да защити нацията като помогне за сабарнянето на тази долна антинационална партия със стъбилна история в масовите убийства на невинни хора и деца!

219

Анонимен

преди 9 години

ДАНО,ДАНО ДАНО!ТОЛКОВА ЗЛО ПРИЧИНИХА НА НАРОДА!Колко хора са умрели при влизането в ТКЗС!Имаш поминък,начин на живот и изведнъж-празен двор,нивата,която е изхранвала векове твоя род вече не е ТВОЯ!БОЙ до смърт,ако се съпротивляваш!Дюканчета,работилници-всичко национализирано!Хубавите къщи -НАЦИОНАЛИЗИРАНИ,хората изпратени по лагери или интернирани по селата!БИЛО Е КОШМАР за който ОЩЕ СЕ СТРАХУВАТ да говорят!ПРОКЛЯТИЕТО на БГ се нарича БКП и ДС!ГРАБИТЕЛИТЕ са същите!

218

Анонимен

преди 9 години

До seiraДо 258 Властта се взема с акъл или с тояга. С лозунги не става. Партийните събрания отдавна отмряха.

217

seira

преди 9 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:136 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

216

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 253 Когато има достатъчно нормално трудови хора, ще има и нормална европейска социалдемократическа партия.

215

Иво

преди 9 години

Кънчовците и БСП подхвърлят новата опорна точка.

214

Шумкар

преди 9 години

Ако БСП умре ще настъпи всенародно веселие с печени агнета, пелин и кебапчета и неизброимо много каси с бира. Всички ще ликуват и ще се радват че игото е свършило.

213

простьо

преди 9 години

Хора не им вярвайте на тези социолози, те са платени , те ни объркват с многословието си и лъжите, те работят за партиите. Тоя пуяк какво иска да каже, че по - добро не може да стане и трябва да се примиряваме с бсп, *** платен

212

Анонимен

преди 9 години

БСП е партия на най реакционната олигархия. на нас ни е нужна нормална европейска социалдемократична партия на трудовите хора

211

platecbezumen

преди 9 години

Към всички гербераси! Посочете едно нещо, добро за народа, случило се по време на управлението на ГЕРБ! Магистралите не се броят - много трудно се дъвчат!

210

Онанимен

преди 9 години

ПРедлагам всеки да вземе по една лопата и да отиде пред НС и да им нашари гърбовете на която политическа сила си хареса. Всички вътре са башибозук, правят едно и също (крадат от държавата), а народа страда. И не се бутайте - дупетати ще има за всички.

209

ГубеЩ от прехода

преди 9 години

Стига си говорил глупости преди 1989г безин 80 ст хляб 30 ст билетче за трамвая 6ст. ел енергия 4ст дневна 2ст нощна всеки можеше да си плаща тока напълно безплатно здравеопазване всеки можеше да си позволи да иде на почивка нямаше хора без работа без доходи! Нямаше и стоки ментета а хранта беше качествена нямаше ГМО и сиренето беше истинско доматите не бяха пластмасови Скъпи бяха дънките и уиски ориганал и се намираха в корекомите

208

Анонимен

преди 9 години

Нека си спомним какво бе преди 1989 г. бензин - цена около 5 лв. хляб - цена около 1-2 лв. минимална заплата 120 лв. Добре стана, че комунизма свърши

207

Анонимен

преди 9 години

ЗАБРАНА ЗА БКП, БСП

206

Анонимен

преди 9 години

Света и България не желаят ***, защото те са злото което носи само вреди. Никога повече ***. ЗАБРАНА ЗА БСПСАМО ГЕРБ, СДС, ДПС, АТАКА и др.

205

stoyan.hlebarov

преди 9 години

КЪНЧО ЛЪЖЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!КЪНЧО,КАКВО ПО ГОЛЯМО ЧУДОВИЩЕ ОТ СЕГАШНАТА БСП,БЕ-ЛОХ НЕС,ИЛИ ГОДЗИЛАТА!Кънчо си знае неговата-той иска да представи Бсп,като ...най малкото зло,което трябва "да си го гушнем"и да живеем с него,като...змия в пазвата!Тоест-да го ударим на пост и молитви...за да не ни ухапе!