11

Анонимен

преди 9 години

Ще подам отставка само когато ми нареди гн .Доган а що се отнася за всички служители в фонда ще кажа че заплатите не ги определям аз те се определят от горе упоменатия и уважаван от мен гн.Доган.

10

Анонимен

преди 9 години

Николов, ако си пич и не слушаш жена си (В.,Александрова) изравни заплатите на останалите служители с тези на колегите от селските райони. Аман от това разделение в тоя фонд. Нека те запомним с нещо хубаво, а не само с уволненията, които сътвори!

9

Анонимен

преди 9 години

Николов, увеличи заплатите и после прави каквото искаш...

8

Фанети Мазакура....

преди 9 години

Само си помислете каква корупция е в този фонд и каква шуробаджанащина е след като зам.шеф е.....медийната и порно здезда Мария Велкова,оная с големите дини от шоуто на Иван и Андрей....

7

56

преди 9 години

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕДЛОЖЕН ОТ ДПС....

6

National Geographic

преди 9 години

Към снимката:ОТКРИТ Е ЖИВ *** В БЪЛГАРИЯ!

5

асд

преди 9 години

В тоя фонд е страхотна корупция. Вижте само колко хора напускат по взаимно съгласие и колко хора са назначени в последния момент безогледно и без конкурси. Имам познати там, които напуснаха.

4

Антрополог

преди 9 години

Зад тези 3см чело най-вероятно се крие чутовен интелект.

3

ююю

преди 9 години

Този вчера е слязъл от клона...още му стои животинското окосмяване, ама иначе знае да краде, като индийска ***....и ,,не виждал!,, То, кой ли от тях вижда?! ДОБРЕ,ЧЕ ГОСПОД ГЛЕДА И ВИЖДА! ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, КРАДЦИ БЕЗСРАМНИ!

2

Мирослав Николов

преди 9 години

..... Определено НЕ виждам никакви "поводи" за оставката ми!!!!........... Има още толкова много за "вършене" в този фонд , че няма как да си подам сам оставката......... Имам да направя още някой и друг милионец......... малко далаверки......... да си оправя живота и на бъдещите ми внуци , както се казва...... Да вдигна по една триетажна хасиенда тук и в чужбина някъде.... Па тогава може и да си подам оставката като истински "мъжкар" , който си е оправил живота! Благодаря за вниманието !!! :)

1

ИСТ

преди 9 години

Тези кариеристи за високи държавни позиции не разбраха ли че са им много кратки мандатите. Начестват си сърбела за 2-3 години и после на пътя.Няма какво да се оплакват че са невинни.