22

Анонимен

преди 9 години

Днес от 21.05 по БНТ 1 има хубав филм за състоянието на Спешна помощ(здравеопазването) , "Последната линейка на София"

21

АНОНИМНА

преди 9 години

ОТ НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НИКОЙ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА ДА ПРОВЕДЕ ЗДРАВНАТА РЕФОРМА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ ОТ ВЛАСТТА.НЕКА НАРОДА СЕ ОГЛЕДА И ОСЛУША И ЩЕ ВИДИ ,ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ВЛАСТИТЕ ИМАТ ЧАСТНИ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КОИТО НОСЯТ МНОГО АМА МНОГО ПАРИ. АКО ТОВА НЕ Е ВЯРНО ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАКАЗАНИЕ. НА НИКОЙ НЕ МУ ПОНАСЯ ДА МУ СЕКНАТ ФИНАНСИТЕ.

20

Лекар

преди 9 години

На мен ми писна...Поздрави от Германия!

19

художника

преди 9 години

До Анонимен 24Ми аз точно към тези Българи се обръщам. Ако някой ме чуе!

18

:)

преди 9 години

До *** РеалистИМА СИСТЕМА НО ИМА И СХЕМА :)

17

3

преди 9 години

Положението в системата е бедствено, - пари за държавните болници ,училища и НЕК няма ,а за частните банки има ,- има -конфликт на интереси /нови цени на тока/ и по високи лихви/какво и кой ще ги спре тези ...............

16

Анонимен

преди 9 години

До художника----------Въпроса е - кои са тези Българи и защо на изборите тези българи ги няма???????????

15

Педро швейцареца

преди 9 години

Моника ми каза да казвам, когато Здравната система се срути, че Бойко Борисов е виновен, понеже много говореше, че положението в системата е бедствено и така предизвика смут. Също така смятаме да въведем законови промени, ДА СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКВО ГОВОРЕНЕ, че нещата в държавата са зле, когато ние сме на власт. Да се забрани:1. Когато банковият сектор е пред фалит да се говори за това, за да няма паника2. Когато Здравеопазването е пред фалит, също3. Когато взимаме заеми да се коментира това

14

vvv

преди 9 години

Положението в системата е бедствено, мотивира се тя.Въпреки това в ТЕЛК Павликени е назначен 85 годишен " специалист" - невролог. !?

13

художника

преди 9 години

Фалират болници, поликлиниките вече са Бинго зали и казина, НЗОК е в колапс, лекарите напускат България??? Това сякаш е някакъв Армагедон. Сатанински заговор за изтребване на Българите. ЗАЩОТО- Българите раждат по едно, максимум две деца и ако няма лекари те УМИРАТ дори и от най малката инфекция, докато *** имат по 8 - 10 деца, две-три да умрат, остават другите. КАКВО СТАВА БЕ БЪЛГАРИ? ТАКА ЛИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ, БЕЗ ДА НАПРАВИМ НИЩО? СТАВАЙТЕ- ВРЕМЕ Е ЗА СЕЧ !!!

12

Шибан Реалист

преди 9 години

....... Ха! Че то изобщо има ли "СИСТЕМА"........ за да е изобщо бедствено положението в нея?!?! Защото аз освен една разградена *** с 90 процента "бизнесмени- далавераджии в бели престилки" ............ друго НЕ виждам в Абсурдистан!!!!

11

Топли черва

преди 9 години

Умишлено тласкат държавата към фалит и тотален погром, много ги е еня за народа

10

Анонимен

преди 9 години

Сега ако от ГЕРБ кажат какво направиха с оня милиард и половина ,който откраднаха от здравните ни вноски ще е добре.И добре е да го кажи Десито .Защо тези айдуци от ГЕРБ взеха тези пари ,които по закон са само и единствено за здраве и потънаха из джобовете им.Сега плачат с почти истински сълзи.Здравеопазване ,та здравеопазване.Ами как да стане като парите ги няма.Кажи Деси ,може да си открила нещо ново-здравеопазване без пари ,защото парите ги няма

9

Дойн

преди 9 години

Всеки като грабне властта си ползва Здравната каса като лична касичка, как няма да е празна!?Тъкмо бяха заделили някой и друг лев резерв, хоп - огромен дефицит!Отделен е факта, че финансирането на болничната и доболничната дейност е изначално порочно.

8

Анонимен

преди 9 години

Пак само плямпат.Вървете правете проверки!!!Има хиляди *** писани - инвалиди, за да вземат помощи.*** в момента вземат деца от домовете да ги отглеждат, за което получават пари всеки месец по 600-700 лв. Викат им малките банкомати.Вървете вижте какво сте забъркали, А НЕ САМО ДА МИ СТОИТЕ В ПАРЛАМЕНТЧЕТО СИ И ДА ПЛЯМПАТЕ - ЗАГУБЕНЯЦИИИИ!!!!!!!!!!!Нищо не става оттези там всичките са безделници!!!Правят се на министри!

7

Анонимен

преди 9 години

Ми то има по-важни неща за разискване ... например какво може да се открадне в оставащото им време до избори или назначаване на служебно правителство

6

Анонимен

преди 9 години

Е то здравната каса кой не е дошъл на власт, той не я е обрал, хеле пък сегашните тлъсти кърлежи. Така че не ми ги делете на добри и лоши, всички са в кюпа. Да продължим, скъпи сънародници, дружно да си плащаме осигуровките!

5

Анонимен

преди 9 години

и защо да не изслушат тоня андреева - нека се защити! така й правят лоша услуга!

4

анонимен

преди 9 години

Е господа от ДПС сега доволни ли сте.Подарихте властта на Борисов,как ли ще ви се "отблагодари"

3

анонимен

преди 9 години

недейте да се сърдите тази никаквица министър ще стане,ще ви оправя здравната система че даже и държавата -блазе ви и ви желая щастлив живот,тя е един от "експертите" на Борисов заедно с МенТа Стоянова,Лили Павлова и Делянчо незнамси кой,а забравих Томислав Дончев най отвратителния кариерист.