11

Анонимен

преди 9 години

Интересно как тук всички коментират, че по кината няма стойностни филми, а когато излязат такива, никой не ги гледа и те закономерно бързо изчезват от екран. Хората предпочитат тях да си ги изтеглят, а на кино да отидат за филми с ефекти. Е, как тогава Холивуд няма да се ориентира да прави все повече такива филми?

10

Анонимен

преди 9 години

Ако случайно пуснат филм със СЮЖЕТ по кината кажете.За глупости като този филм не си струва да се пише.

9

нинджа

преди 9 години

Това е най-безмислената, хаотична, шарена, *** гавра с зрителя която клетите ми очи някога са виждали ....няма да ходя на кино много дълго време......

8

Анонимен

преди 9 години

К'во кино бре?! пуканки, кфц, билет, очила ... има си ЗА МУН ДА

7

Анонимен

преди 9 години

Тази поредица е абсолютна порнография и гавра с киното. Кога ще излезе някой свестен филм за гледане без технологични небивалици и детински фантасмагории?

6

Анонимен

преди 9 години

Да на говорим и за лансирането на 3D технологията, разбирай - двойни цени на билетите, без реален смисъл освен някои ефекти и когато сметнеш и други екстри свързани с гледането на филма, се оказва че за удоволствието, което някога беше 50 ст., едно 4 - членно семейство трябва да плати 100 лв., а с нашия стандарт земи че върви на кино...

5

Анонимен

преди 9 години

Охо, тия трансформъри ги гледах преди няколко години, стига ми толкова.

4

Ал Пачино

преди 9 години

А едно време най-гледаните бяха - Кръстникът, Красив ум, Гладиатор, Пианистът, Мълчанието на агнетата, Жега, Изкуплението Шоушенк, Зеления път, Шесто чувство, Вътрешен човек и т.н., и т.н. Няма да ми стигнат няколко коментара, докато опише истинските класики...В тези филми няма ефекти на горепосочения в статията, но за разлика от него остават шедьоври завинаги!!!

3

Анонимен

преди 9 години

На кино отдавна не съм ходила, поради тъжния факт, че напоследък дават само глупости и повечето филми са извадени от комикси или са някаква друга форма на пълен идиотизъм.

2

Анонимен

преди 9 години

А едно време какво кино имаше...

1

Фелини

преди 9 години

Тоест, това вече е критерия за хубав филм?