16

работещ в ЦСМП

преди 9 години

Работя в ЦСМП в провинцията от 25 години.Докато имахме 150 никога не сме имали оплаквания,че идваме късно.След като въведоха 112 и това стана.Има създадени 5 центъра 112 за страната.Информацията дойато стигне до изпълнителите се препредава 3-4 пъти.Това предизвиква забавяне от около 10 минути.

15

Елин Пелин

преди 9 години

До 14: Адмирации за коментара. Много точно е описана реалността. Перспективата е още по - негаивна за нуждаешите се здравни грижи. Очаквайте много да се чака и да е много скъпо

14

Шибан Реалист

преди 9 години

Какво значение има кой ще е телефона........... при положение , че тези които ще дойдат...... първо ще ЗАКЪСНЕЯТ...... после ще имат ВИНАГИ ОПРАВДАНИЕ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО СИ , което понякога може да коства човешки животи........ И накрая - най важното - 70 - 80 ПРОЦЕНТА СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ С ОГРОМНИ ПРЕТЕНЦИИ!!!!!.......... Друг е въпроса , че НЯМА КАК ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА ИСКАТ ДА ИМ РАБОТЯТ КАДЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПРИ СМЕХОТВОРНОТО ПОДОБИЕ НА ЗАПЛАТИ , КОЕТО ДАВАТ! КАДЪРНИТЕ ОТДАВНА НЕ СА В БГ!!!..

13

до 8

преди 9 години

извод: най-добре по всички въпроси да звъним на пожарната, имам предвид се с нещо ще помогнат. Освен това от 112 не казват кой държи слушалката, не си казват името, за да можеш да се оплачеш на супервайзор

12

ааааааа

преди 9 години

преди си беше по-добре, 112 не е 911, говориш с *** операторки без ефект, по-добре да върнат старото положение

11

Анонимен

преди 9 години

Мафията с бели престилки няма оправяне скоро в България!

10

Анонимен

преди 9 години

И понеже 112 не вършат никаква работа и в много случай не отговарят . Върнете си старите телефона за спешна помощ , а тази *** 112 да се закрие !

9

Анонимен

преди 9 години

Значи има как да намерим за три дни 3,000,000,000лв да подарим на престъпниците "банкери", а за достойно заплащане на медиците няма, а?

8

Анонимен

преди 9 години

Като звъннеш на 112 с проблем,само пожарната идва веднага и се държи адекватно. Милицията и докторите могат и да наминат след час за сеира,оправдаващи се за закъснението със 112 и колко много работа имали. Пари за заплати няма, защото за *** и полицаи се харчат над 4 милиарда лева годишно и сме 8 в света по брой полицаи на глава от населението, а престъпността си расте.

7

Анонимен

преди 9 години

Иняма какво да се мисли-всичко отдавна е измислено някъде......само дасе вземе примера.Но така е като най-главните позиции в България са заети от хора само с връзки/т.е. имало е други подходящи/ .Тези хора са без умения,без съвест.Тези хора сриват цялата държава бавно и сигурно.Тези хора са добре осигурени и нехаят за сънародниците си.Тези хора са по-страшни от предатели.Тези хора и близките им ползват връзки и най-модерните клиники в страната,а масата страда.

6

Мама

преди 9 години

След като човек е видял как е нормално да бъде обслужван в болнични заведения и за малко му се наложи да ползва такива в България се чувства принизен,унизен........никой.

5

Мама

преди 9 години

Спешното отделение в Сливен е доста ужасно.Влизах в някакъв коридор с близките си,тясно ,по този коридор вкарват и носилки със спешно нуждаещи се в същото време чакащите се свиват до стените.Чакащите стоят прави.Има и една стаичка-изолатор пише на нея -тясна,с набутани едно в друго 3 легла-гадна картина.Сега е лято -чакат много миризливи *** там.Смрад.Разговарях там със санитарка .Тя получава свръх мизерна заплата за тази тежка работа.Лекарите не зная колко точно получават.Просто мястото гадн

4

Анонимен

преди 9 години

Как може тоя *** да нарича реанимобила "санитарен автомобил". То бива бива простотия ама тоя се ***. Поредния партиен парашутист дето хал хабер си няма от темата. Ще прехвърля сигнала в линейката. Простотия до шия. Това мръсно долно политическо племе трябва да бъде изколено до крак. Чак тогава ще се оправим.

3

Мама

преди 9 години

да,наистина всичко чрез 112 става мудно.Да не впускам в разкази как се реагира тук в Централна Европа.И никой не пита по телефона болния на каква възраст е.Действа се бързо,много професионално,с много внимание.Мед.хеликоптери участва за транспортиране на всякакви хора,дори на 95 годишни/не са били влиятелни/,не говоря за планински и труднодостъпни райони........................ Искам съвет от вас: с кого да се свържа,за да предам материали и да има съдействие за Спешно отделение в гр.Сливен

2

Анонимен

преди 9 години

Въвеждането на 112 обърка спешната помощ.

1

Анонимен

преди 9 години

как да няма бе ало?Ами как вдигнаха заплатите на учители?Ами защо дадоха 8 млн.за Нсо?А за спешна помощ нямало пари.Ефективна стачка трябва защото няма такава подигравка със тази служба