17

Monibonboni

преди 9 години

Е, какво толкова сервират в тази бизнес ложа, че да си заслужава такива еквилибристики?

16

Рефер Енд Ум

преди 9 години

Същите сополи като Луфтханза са и Франс еър и Сити джет! Държат се като, че ли слънцето изгрява само за тях. Да не говорим, че пилотите им са като каруцари, а прочутите Еърбъси са като талиги. Нашите от България еър ги превъзхождат в пъти и като обслужване и като пилоти!

15

Do 8

преди 9 години

Защото не си летял с Wizz Air до Дортмунд. Луфтханза може и да са прави в случая, но и немците хич не ги харесват и ако имат възможност, летят с други линии.

14

ДДД

преди 9 години

На Луфтханза само цените им високи. Държат се отвратително с българските си пътници, поднасят им лоша храна, зимно време може да е откровено замръзнал нефел сандвич. При смяна на полет за Хелзинки, сравнението беше ужасно: от България до Германия някакво подобие на закуска, после от Германия за Финландия - изобилие, разнообразие, топли съставки, вкусотии, после на връщане същия номер: за българите почти нищо, при това замръзнало.България ер предлага в пъти по-добро равнище на по-ниска цена.

13

Вуйчо Ваньо

преди 9 години

Напълно подкрепям решението на съда и действията на Луфтханза. ***, правещ се на тарикат трябва да бъде наказан, защото иначе всички ще започнат да се държат така и тогава щем не щем ще трябва да бъдат ограничени някои услуги, предлагани в момента. И какво ще излезе - редовните пътници ще страдат заради нахалството и тъпотията на един ***.

12

www

преди 9 години

За това трудно ще се оправим, за част от хората това си е "нормално". И да обясня на големите юристи от форума: за разлика от нашият съд, в белите държави се гледа и целесъобразността. И докато тука за един подпис можеш да отървеш и убийство, в случая дори и да е спазена буквата на закона, справедливостта изисква друго. Ама всички са капацитети тук.

11

*

преди 9 години

А аз досега си мислех, че националният герой, селският тарикат Андрешко е българин...

10

Анонимен

преди 9 години

НИЕ ГИ ОТКРЕХНАХМЕ НЕМЦОИТЕ НА МНОГО ТРИКОВЕ. ПРЕЗ 95 ГОДИНА КОГАТО БЯХ ТАМ НЕМЦИТЕ БЯХА КАТО ТЕЛЕТА В ЖЕЛЕЗНИЦА. НО СЕ ОТВОРИХА ПОКРАЙ НАШИТЕ *** И БГ ТАРИКАТЧЕТА. ТОЛКОВА ЗАЛУПЕНИ БЯХА ЧЕ ПРОСТО СЕ ЧУДЕХ КАК Е ЖИВА ТАЗИ НАЦИЯ. НО СЕГА ВЕЧЕ СЕ ОТВОРИХА ПОКРАЙ НАС И Е ТРУДНО ДА ГИ ИЗЛЪЖЕТЕ. ТРЯБВА ДА СА НИ БЛАГОДАРНИ ЧЕ ИМ ОТВОРИХМЕ ОЧИТЕ. НО ВМЕСТО ДА СА НИ БЛАГОДАРНИ ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ПО ТАРИКАТИ ОТ НАС.

9

Автомобилист

преди 9 години

Човека бил прав, луфтханза сами си били виновни...*** и вие сте едни *** тука във форума - хитреци на дребно.

8

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Lufthansa са типичните немски цинтяри !Знам за поне няколко немски компании които ги бойкотират и не летят с тях !Много бизнеси у нас с радост ще осигуряват безплатна закуска на хора които са депозирали 1500лв без лихва и не си ги търсят ! Да не говорим ,че кетъринга е почти безплатен за Lufthansa защото много от храните и питиетата им ги дават без пари с рекламна цел за да зарибяват по-богатите потенциални клиенти!

7

Абсент

преди 9 години

"Хвани ме,ако можеш"2. Е хванали са го ... германците освен дисциплинирани са и последователни до педантичност.

6

Елемаг

преди 9 години

Няма как да ме убедите ,че това не е някой симпатизант на БСП или ДПС.На тях ,само келепир и дай.Сидеров едва ли,той там е пръв приятел с "Луфтханза".

5

Анонимен

преди 9 години

По същата логика може да отидеш в заведение да си поръчаш ядене,да изпозлваш тоалетната цял ден(която е безплатна) за клиенти и после да ти дадат фактура.

4

Анонимен

преди 9 години

Да обжалва пред по висока истанция, това е пълна глупост.Той не е нарушил закон. Използвал е услуга която му се полага с билета. Това че Авиокомпанията не е сложила лимит на ползването на салона си е изцяло неин проблем.В крайна сметка негативите са за авиокомпанията, защото с такива съдебни процеси не се привличат клиенти.

3

бай ганю

преди 9 години

хитрият измамникът съм аз .

2

факт

преди 9 години

В ГЕРМАНИЯ НЕМА ЛАБАВО, ИНТРИГАНТИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ СА КЛИЕНТИ НА СЪДА, А ТОЙ НЕ СЕ ПАЗАРИ И ШИКАЛКАВИ, НАПРАВО СЪДИ СПОРЕД ДЯВОЛЪКА.

1

BG

преди 9 години

Няма съд в България, който да издаде такава присъда. Няма! Тук в БГ клиента винаги е прав, а компанията е грешна, че не е написала колко пъти може да се презавери билета. Щом не е написала - ще си понесе последствията.