147

Иван

преди 9 години

Това те го знаят, но фалшифицират увереност. САЩ се изтеглят при всеки по-сериозен сблъсък където има шанс да претърпят поражение, пример Сомалия, Северна Кореа. Когато нещата загрубеят всичките им съюзници ще ги изоставят защото никой не ги обича, всички ги знаят що за стока са, с тях са само докато им е изгодно. Има и още но ще спра дотук.

146

Иван

преди 9 години

Най-лошото от всичко че огромната част от управляващата класа и немалка част от населението са сатанисти/окултисти и всякаква подобна гнусна, извратена *** - откъдето идва и тяхната гласовита защита за извращенци като содомити, лесбийки, трансексуални *** и т.н.2ро Армията на САЩ е СЛАБА, тя само изглежда силна на пръв поглед, понеже самото общество е разединено и не е сплотено при по-сериозен отпор тяхната армия няма да издържи, тя може да воюва само ако побеждава много по слаб противник

145

Иван

преди 9 години

Айкънбъри много греши за много неща, но защо да показвам грешките на САЩ? Ще спомена само няколко - 1во САЩ е прогнила отвътре, там няма морал. Когато моралните норми и чуството за сплотеност на нацията и обществото изчезнат - държата загива, примери от миналото много. Каква сплотеност на нацията в САЩ?!? Там е един буламач от бели, азиатци, ***, латиноси и всякакви *** всеки от които си има свои виждания и си вярва в различни неща - едно от малкото общи е егоизмът.

144

aborigen

преди 9 години

shte vi vidim i evropeidi i aziatci bez prodovolstviq bez himiq i capashti mashinki i gmo rasadcheta i na ekstremen klimat dokade shte q dokarate :)

143

Анонимен

преди 9 години

``trakiec`` kak moje da govorish takiva gluposti :D

142

Точно

преди 9 години

Продължение + износът на САЩ се е увеличил със 70% за последните 4 години до 2.3 трилиона долара. Разберете, когато нещо работи добре, ако не го прецакащ, ще работи добри още дълго, така работи вселената.

141

Точно

преди 9 години

Абе, Обяснете ми каква е причината да халюцинирате, НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТЕ, че САЩ са ФАЛИРАЛИ. Фалирала е държава, която не може да се изплаща дълговете. САЩ не са пропускали или забавяли плащанията си от както имат кредити. Тоест, ако трябва да следваме някаква обективна реалност, НЕ са фалирали и няма изгледи скоро да фалират. През 2015 производствените разходите в САЩ ще се изравнят с тези в Китай. Многократно по-висока производислност и доходи при същата крайна цена.

140

цезар

преди 9 години

Всичко идва от това че когато СССР се разпадна, запада си мислеше че Русия ще стане разграден двор и те ще могат да точат богатствата и както си искат, да ама ядец не стана. При онази пияница Елцин можеше нещо да се получи нещо, но дойде човек който възроди Русия и населението и са гордея че са руснаци Сега се мъчат да обградят Русия с НАТО и ЕС и да е държат под страх на се заблуждават, това кара Русия винаги да е нащрек и готова за изпреварващ ход.

139

111

преди 9 години

До 248За източноазиатските народи, а и не само за тях в Азия човешкият материал няма никакво значение и индивидуализма също, особено пред тези които представляват държавната воля. За тях силната държава е култ и нещо всемогъщо, неподлежащо на промяна.Дори и в уж демократични страни като Япония и Южна Корея това е народопсихология, внедрена от векове, от личен опит съм го усетил. Не си мисли, че отстрани може добре да познаваш психологията им.

138

Брат

преди 9 години

Хамериканците имали съюзници! Пълна глупост! Имат бази в "колонизирани" страни и никой не ги обича. НИКОЙ! Търпят ги олигархичните им управляващи, защото им пазят паричките. Но идват времена, когато парите само не са достатъчни. Човека е такова животно, което обича свободата си. Впрочем, като всяко друго.

137

До 111

преди 9 години

Айде не ставай смешен! Азиатците били "диви и безчовечни"! Като гледам какъв интелект, спокойствие, доброта и благоразположение струи от майданутите бандеровци в уКраината, просто се умилявам. Каква лъбов към ближния - и православни, и славяни, все наши хора!!! Ти си откачил бе. По добре да дойдат тука виетнамчета, я какви работничета бяха тука, поне ще оправят селата. То се видя, с фашисти не се живее.

136

Мими

преди 9 години

Както е казано: жълтата раса ще залее света

135

Анонимен

преди 9 години

"Булшитът" на либералните НПО-та и пропагандни медии, който нашите официози препечатват е майсторска манипулация! Четеш заглавието и се зарадваш, че има различно мнение, а съдържанието си е същата помия

134

111

преди 9 години

Така се движи света, едни са силни за един определени период после други. Никой не спи на лаврите си вечно. Лошото е, че ние се хванахме за съюзници на тези, които бавно и сигурно потъват за сметка на Източна Азия. Не казвам, че е най- подходящо светът да се управлява оттам, но това са фактите. Азиатците са изтънчени натури, но запомнете от мен изключително ДИВИ И БЕЗЧОВЕЧНИ.

133

Анонимен

преди 9 години

Ne blagodarq. Ot trimata tirani US sa nai-civilizovani.

132

Анонимен

преди 9 години

До Дядо ПетърДосега никой не успял да мине дори веднъж през Русия. Всеки който се осмели, може да бъде превърнат в радиоактивна пепел. Доктрината на руснаците предвижда нанасяне на ядрени удари, ако бъде застрашена сигурността на страната или бъде нападната. А ядрено оръжие те имат и то много. И не биха се поколебали да го използват, ако се наложи. При това, знаят как. Затова от всичките си съюзници САЩ нямат нито един, който би воювал открито срещу Русия. Включително и самите янки.

131

До сънувал

преди 9 години

В китайските учебници по география границата Китай-Русия е там, където и в руските. Крим и Аляска са в Русия. Тайван и другите спорни острови в Китайско море са в Китай. За Русия и Китай не бери грижа, помежду си те няма да воюват. Да китайците могат да ходят свободно да работят в Русия, но това е същото както германците могат свободно да работят във Великобритания.

130

Georgi

преди 9 години

Abe chisto demografski poglednato pri burziqt rastej na populaciqta v Kitai v blizkite 10-20 godini shte vladeqt sveta... Predpochitam gi tqh pred tiq Hamerikanci no za Balgarina nai udobno e Rusiq da podeme neshtata v svoi ruce.

129

s

преди 9 години

САЩ са във фалит от много време. Китай си ги купи отдавна, и само поддържа съществуването им, като не си иска това, което САЩ им дължи. Така че е въпрос не толкова на време, колкото просто на решение от страна на китайците.

128

ттт

преди 9 години

Броенето на съюзници е трудна работа. Есента Великобритания се обяви против военна интервенция в Сирия. Съюзник на Русия или САЩ е? Източните съюзници на САЩ - Япония и Ю. Корея не биха си позволили участие във война с Русия и особенно с Китай. Рсия и Китай официално не са в съюз. Но Китай заяви, че ще защитава Иран дори с цената на световна война. Още по-важна за Китай е защитата на Русия (без нея е обсаден). От тук отпадат и централноазиатските съюзници на САЩ. Франция, Гърция и Турция също.