20

Анонимен

преди 9 години

Довиждане сеньор Плачи и благодаря. Единствения треньор който не се оплака от съдии, от играчи, от зала, от световно положение, крива топка и тем подобни... Единствения който каза "Оставете играчите на мира - стреляйте по мен". Дано доживеем и българин да бъде като него. Колкото до оставката му - тя не решава нищо. Не е виновен той - като цяло нашите играят добре, но на моменти изпадат в "дупка" и после не могат да наваксат разликата - това се получава при липса на тренировки или преумора

19

Анонимен

преди 9 години

До 1337 Мартин Стоев имаше успехи защото в отбора бяха Пламен Константинов Владо Николов и Евгени Иванов. И докато Гената има достойни заместници - то посрещането на Пламен и тупалката на Владо - няма кой да ги компенсира.

18

османко

преди 9 години

Абсолютна гяурщина! Трудно се работи с ***!

17

kadige

преди 9 години

Аз пък не харесвам Тошко Алексиев.

16

BG

преди 9 години

I LIUBO GANEV DA SE MAHA...TOI E NAI GOLEMIQ VINOVNIK

15

Легендата

преди 9 години

Камило е страхотен човек. Наистина ми е трудно да повярвам на това което се случи, но съм убеден, че той е последният виновник. Успех и дано да ни запомни с хубаво.

14

ура, ура

преди 9 години

Чао Плачи, чао!

13

жожо

преди 9 години

важното е Лазаров да остане че да затрие този спорт докрай

12

Анонимен

преди 9 години

Време беше

11

нина стоянова

преди 9 години

Любо Ганев и Боби Михайлов са непоклатими.Силните и способни мъжи правят така. Измиват си ръцете с малките пешки като Камило, а те остават да царуват с векове. Може да ви подразни това което казвам но е самата истина.Аз самата се възхищавам на мъже като Любо и Боби.

10

Жоро

преди 9 години

к. плачи е един чудесен треньор, но нашите нацианили се разделиха над све седмици -единит за него другите против него и бойкотираха. българсак история

9

Анонимен

преди 9 години

Плачи е един много добър професионалист и много достоен човек. Да му благодарим за неговия труд. Нашите толкова си могат. Всеки има таван на възможности. Не им е виновен треньора.

8

ние

преди 9 години

ЕЕ НЕЕЕ ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ... ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНС ПОКАЗА ЧЕ Е ДОБЪР ТРЕНЕР :)

7

шщд

преди 9 години

Братята Братоеви си изпълниха задачата. Да видим кой ще е следващия "неудобен". Трябва да спрем постоянно да сме срещу някого: Радо и Матей срещу федерацията, волейболисти срещу треньор. Във всички сфери сме така. Оправия няма.

6

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

А инженерът... - кога...

5

speehcless

преди 9 години

Вън ЛОЕНАТА ТОПКА ЛЮБО ГАНЕВ и КОРУМПИРАНИЯ дядка ЛАЗАРОВ!!! Докога ще провалят България волейбол?!!!!!Истината е, че Плачи можеше още много да даде на отбора. Един възпитан, деликатен и много добър човек. Дано не си тръгва огорчен... Желая му да е жив и здрав.Докато начело на федерацията стоят ония смешници, отборът ни няма как да е на ниво. ВЪРНЕТЕ РАДО СТОЙЧЕВ И КАЗИЙСКИ. Само с един Цецо Соколов няма как да ни потръгне играта. Трябват още силни играчи. Треньорът не ви е виновен.

4

той е...

преди 9 години

Всеки може да подаде оставка , но ШЕФА на федерацията - НИКОГА............

3

доброжелател

преди 9 години

А Орехарски кога???

2

Анонимен

преди 9 години

Дано играта да им потръгне

1

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

НА КАМИЛО ПЛАЧИ МУ СЕ ПЛАЧИ/Е ОТ ИЗЯВИТЕ НА НАШИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ!