8

Цвети

преди 9 години

Миризливи *** снощи пресичам Ботевградско шосе и една *** се удря в предната ми броня и хварля детето си на стъклото отпред за мое щастие нямаше никакжи проблеми преживях такъв ужас на никои не го пожелавам

7

Коце

преди 9 години

*** *** ***!

6

лъжете

преди 9 години

*** бутна *** си под такси за да може маалата да обере и претрепе шофьора на таксито.На гнусната *** и няма нищо, на *** също.Шофьора е насинен,колата смачкана,журналистите играят по свирката на *** срещу българите

5

не така

преди 9 години

заглавието е доста неточно..трябва да звучи 'майка бутна детето си под кола, пресичайки на забранено място'..

4

Йори

преди 9 години

Всеки ден минавам оттам на път за работа. Както някои знаят, наблизо има и "маала" с индобългари. Та по едно време бяха започнали да правят подобни номера на шофьорите. Изскачат внезапно на платното, бутват се в колата, но така, че да не пострадат сериозно, вият и пищят на умряло и искат пари, за да не се вика полиция. Не знам дали този случай е такъв, но аз се бах заканил ако някой ми го направи този номер на мен, да сляза от колата и да го смеля от бой, че да има за какво да се оплаква.

3

Беселина

преди 9 години

Още една майка-***. Учи детето си от малко да прави простотии, като порасне си остава ***. Затова и държавата ни е такава.

2

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНапротив, там си има тротоар като слънце.Най вероятно са от *** махала до Двореца на децата- 14 -годишната майка с двегодишното *** сазаработвали.

1

Анонимен

преди 9 години

"Пресичали неправилно"... демек най-вероятно са били принудени да се разхождат извън тротоара заради дупките или паркираните там коли. *** държава.