52

овца като всички

преди 9 години

Сега защо не се вдигнем като миналата година на протест, а послушно дремем и приемаме всичко..... е за тва сме си овци и такива ще останем......

51

наблюдавам само

преди 9 години

Ах, както винаги, всичко си му е по реда - отново робовладетелите увеличават цените - а, ***, коли, беси, убива ги, 'дига въстания, готви атентант и се заклева, че ''този път няма да им се размине''... във форума. Хахахахахахахахахаха, как да не ми е жал, народе? Как? *** и ***, поне и малко смели да бяхме. Ама, уви..

50

Даола

преди 9 години

Толкова неграмотници и недобросъвестници във властта - на всички нейни нива едва ли има някъде. Е, в Африка сигурно.

49

Анонимен

преди 9 години

представете си какво става наесен- избори, резултата неясен, хората от сега са разочаровани,ако има и ново поскъпване на тока?

48

Петкан

преди 9 години

ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС, РЗС, ДСБ, СИНЬО ЕДИНСТВО, РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, ББЦ, НФСБ и м.н. други са или агенти на ЦРУ или просто вербувани послушници. Нито една от горе изброените партии не работи за България. Създадени са за ваше заблуждение че имате избор, но уви само ще ви пълнят главите с евро- *** гадости и ще ви вдигат цените до безкрай.

47

Анонимен

преди 9 години

БСП не са комунисти, те са български еничари заедно с ГЕРБ в услуга на ДПС. ГЕРБ са също еничари и антибългарски турци, защото хората още помнят как Тиквата вдигна цената на тока.

46

Анонимен

преди 9 години

Ама що мълчите сега бре бетонните глави? аааааа да защото болшевиките и *** са на власт и при тях и да ви изнасилват по 40 пъти дневно, пак няма проблеми.

45

Анонимен

преди 9 години

ВЕИ и ТЕЦ трябва да търсят начини да изнасят ток в чужбина за Турция и Гърция, иначе ще трябва да се ликвидират, защото продават много скъпо. ДКЕВР не може да гарантира печалбата на никой частник, защото това е държавна помощ. А и държавата няма толкова пари да спасява банките, фермерите, тютюнопроизводителите, а сега и енергийните милиардери с държавни субсидии.

44

Слава на БСП !

преди 9 години

И какво постигнаха февруарските протести срещу сметките от 2013 г ? Докараха на власт БСП, ДПС и АТАКА, които напълниха джобовете на мафията и вкараха народа ни в нови огромни външни дългове, без да правят никакви реформи, изкуствено замразиха за 1 година цените на тока и парното, че да избухнат те сега прогресивно с още по-голяма сила ! Друг да прави реформите и да отнася недоволството, нали ? Тежко ни и горко, ако не ги отсвирим на изборите завинаги !!!

43

eeha

преди 9 години

Е нали Съсела свали тока, сега защо го вдига? и нали освободи хората от страх?ОСТАВКА, ***! Ще горите в ада!

42

Анонимен

преди 9 години

Червените вдигат пенсии и цени, защото знаят, че повече няма да се върнат на власт и да направят гадно!

41

пенсионер

преди 9 години

Предлагам погребенията да са безплатни!

40

galabinho

преди 9 години

treta svetovna voina

39

Анонимен

преди 9 години

На такъв матрял-това му се полага.Даже му е малко.Докарайте пак Банкянския Бандит на власт, не с 5, а с 50% да ви вдигне цените на всичко.Важното е да се обичате.

38

Иван Пешев

преди 9 години

И после били "Независим регулатор" - да бе , не такива вода в пустиня не се дава.

37

Не ми Пука Вече!

преди 9 години

Стане ли война на есен няма да жаля ни *** ни турци деца старци тепане и копане..... Писна все ни Българите да правиме компромиси.. Милост към никой няма да проявя...

36

Анонимен

преди 9 години

И мислете като гласувате.. гласувате за тези които ви крадат а после ривете и сини и червени един дол дренки ...... а *** едно че им плащат да гласуват друго тока за тях е без пари! И сега им готвят още енергийни помощи а на българина му дерат кожата като няма пари му спират тока и му пращат съдии изпълнители .... и ако пак не може да плати го изхвърлят на улицата като мръсно коте

35

biz_boy

преди 9 години

Вместо очквано и обещано намаление на тока получихме увеличение.Да ни е честито. Правителството се проявява като за последно, но дано на истина да е за последно, а да не направи някоя по-голяма глупост в последния момент.

34

до 33 Попа с Калаша!

преди 9 години

Колега ти видя ли кои ще плащат най-много! Абонатите на ЧЕЗ плащат 2,5% Абонатите на ЕОН 1,30% а абонатите Овен плащат 0.6% долу при турците тока е по-евтин... Аз питам до кога ще робуваме на турци *** и мутри до кога???

33

ДО ПОЗИТАНСКИЯТ ГЕЙ

преди 9 години

Абе, *** как е евтина ел. енергията като на ТУРЦИЯ я продаваме на още по ниска цена отколкото домакинствата българи я плащат ? от НАСРАНО НЯМА ЛИ НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ ? боко и чоко виновни за всичко а костов и той виновен серго гея и румен овч и вальо топлото и доган *** хидроинженера въобще на са никви тука? ЗАЩО не казахте на НАСРАНО КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ *** СИ ПЛАЩАТ ЕЛ ЕНЕРГИЯТА ?