106

йованчо

преди 9 години

"а на последните избори сред пенсионерите, за които направихме всичко..." - какво по-точно направихте? 75 евро пенсия!??? Достойни старини може би??? Гадна *** за никой нищо не направихте, само крадяхте! Ще доживеем ли да ви видим всичките в затвора!!!!

105

Анонимен

преди 9 години

Стнишев и ДПС вкараха БСП в глух коловоз за дълго.Вече няма лява партия/ поне на дела /.Увеличаването на пенсиите е само символично - между 2 и 16 лв. Старите пенсии до 2010 година изостават с индексирането. Кого е защитила БСП. АЕЦ " Беляне" - язък за референдума, " Южен поток" - също, икономика и нови работни честа - няма. Правосъдие, полиция и пр. - в кома. Администрациа бол. ВУЗ- вете раждат мигазинерки, и обслужмващ персонал. Какво се подобрило?

Време беше столът на Станишев да започне да се клати. Той за своите 13 години начело на БСП се научи на две неща. Първото е как с натиск, извиване на ръце, подмолни средства и поставяне на свои хора на подходящ позиции да си осигурява доживотна подкрепа в БСП и да смазва конкуренцията и вътрешната опозиция. Второто нещо - научи се как да губи всички избори и да се съюзява с най-мразената партия в България, заради което собственото му БСП пропадна. И всичко в името на временната власт.

103

Анонимен

преди 9 години

Много стари муцуни са се наредили на хранилката. Няма кой да даде власт на честните хора, пък и колко ли от тях са в управлението на БСП. Там от години са едни и същи функционери - първи милионери в страната. Като гледам как си точи зъбите Румен Овчаров, чиято роля за бакиите в енергетиката от години е факт, не си представям смислени промени. Там всичко е само личен интерес. Защитаване на придобитото чрез запазване на задкулисието и блокаж на смислените закони и инициативи за доброто на хората.

102

БСП на боклука

преди 9 години

хахахах тъпите социалисти - до оня ден не смееха да гъкнат, сега се "Разбунтуваха"... Жалка картинка - за бунището на историята е тази партия от мошеници, олигарси и кариеристи с електорат от лоботомирани ***

101

НЕВИДИМАТА

преди 9 години

Е НЕ Е В СТРАСБУРГ, А В БЪЛГАРИЯ!"Относно това защо лидерът на ПЕС е в България, а не в Брюксел, самият той обясни, че е тук, защото БСП внимателно следят ситуацията и играят важна и конструктивна роля за гарантиране на стабилността на държавата."Това е по-важното в момента", добави той."

100

Анонимен

преди 9 години

До 125Младите подкрепят Станишев???????Абе ти чуваш ли се????Само *** *** и дъртите подкрепят *** и шайката му.А и ти кой знае колко си млад/а-на 65?

99

анонимен

преди 9 години

Много съм изненадан от Асланов:Всичко за пенсионерите???вдигането на пенсиите от назначеният от Орешарски , министър Адемов с няколко лева-мисли ли че ще ги направи по доволни или по удовлетворени?????Явно , че е наясно къде е силата на политиците-при пенсионерите , независим харесвани или не.Ами които може да мисли-да мисли,а фантазиите че те винаги са социалисти, са си фантазии.Те вече са прагматични.......

98

жоро

преди 9 години

до BG и DUBLIN ,много глупости говорите бе мекерета долни и гнусни......мръсни фЪшаги.До сега се бяхте сгушили в дупкител Пак ще ядете дръвцето по празните ви кратуни.....

97

Анонимен

преди 9 години

Младите хора подкрепяме Станишев. Станишев остани поне за едни избори още . Ти си нашата надежда за по-малко лошо бъдеще.

96

nedkodd

преди 9 години

Пожелавам на столетната бесипе да премине НА ИЗБОРИТЕ 6 % ... Другари вие експертно се осрахте, сега със *** петел си оперете осраните *** и жълтото нали си знаете,вие постоянно сте си *** , А БЕ ЖЪЛТОТО ОТЗАД!!!

95

Анонимен

преди 9 години

Тоя турците си го громят периодично

94

Не, не си отивай....

преди 9 години

Дръжте Серж, той ни трябва, с негова помощ ще погребем БСП завинаги!!!!!

93

BG

преди 9 години

до *** комунист Sven - точно така, ЗАДЪРЖАХА ! Абсолютно правилно - изкуствено задържаха цената, щото миналата година при тия протести които бяха, не ми се мисли какво щеше да стане при това положение !И като видяха че си отиват - хайде, след нас и потоп ! Страшно "милеят" за държавата ! Ама на тъпите пенсионери, малко им е сега ! Да *** от студ през зимата !Това е "експертното" управление ! Като са такива "специалисти" що не решиха проблема, а просто задържаха цената ?!?

92

дани

преди 9 години

Смяната на лидери преди изборите е безумие и социалистите го знаят добре. Мечтите за подмяна на Станишев идват предимно от бандата на Бойко и там ще си останат.

91

Анонимен

преди 9 години

Станишев пожизнен лидер на БСП. Само той може да им види сметката на тея ***.

90

Колев

преди 9 години

С малки изключения "бунта" в БСП е основно измислица на журналистите.

89

diavolcheto

преди 9 години

Много коментиращи, много мнения...има от всичко. И минуси, и плюсове. Само не прочетох един да каже - хора, стига коментари по различните форуми. Нещата се случват навън, не по форумите. Да се обединим, да спрем с взаимната омраза, злоба и все от този род! Само единни можем да се справим. И да пометем всичката НЕнакрадила се, НЕнаяла се, НЕна...ВИП -управляващи класи-прослойки-мошеници, ДПС и сие. И после идва най-трудното, за което се мисли преди "метлата": честен лидер, образован, знаещ, можещ и искащ да работи ЗА България и ЗА българите. И честни държавници с него!

88

асдь

преди 9 години

Да ги е'а в неучачниците,лично Румен Овчаров за американските ТЕЦ и Костов за затвор...сега всекидневно да ми навират в очите една полиграмотна мутра ежедневно.

87

трафоПОСТ

преди 9 години

Ето част от социологическия доклад на Асланов:80% от избирателите на БСП са над 75 годишна възраст.Във възрастовата група 18-35 г. БСП печели 8 %Средното ниво на образованост на гласоподавателите на БСП е основно и по-ниско (това последното като го видях ми стана много чудно, има ли по-ниско "ниво" от основно и не се ли нарича просто, неграмотен/а)Хайде, повече инфо след конгреса :-)