86

nedkodd

преди 9 години

Къде е недоразумението ПЕЛТЕК СТОЙНЕФ СЕГА? Той надуваше едни .... че е голям експерт и цената на тока ще пада и ще пада и ще пада... Каква я мислеше столетницата,пък пак се ***,ама този път мноооого мирише и голям страх ги тресе - пари , адвокати ,кариера ,бесипету се разпада,плъховете напускат кораба ама май е късничко???

85

Дъбър

преди 9 години

до ТодорОбъркал си се по точка 5 АЕЦ. Има фондове, в които влизат суми причислени към цената на тока от АЕЦ, които фондове служат точно за "след края на живота на АЕЦ-а". Виждам се занимаваш с ВЕИ - кажи какво стана с "новите" кабели за Германските ветропаркове и дали извадиха милярдите за подновяване на ел. преносната мрежа? В банановите държави ВЕИ може и да работи, но там дори чиста вода няма, камо ли ток. Аз също съм в енергетиката, но се стремя към баланс и хармония! Бъди обективен.

84

Анонимен

преди 9 години

Ето ви комунисти на власт... продължавайте да гласувате за тях! !

83

БРАННИК

преди 9 години

Кое е изненадващо, нли още ноември се говореше за увеличение през юли. Изненадващо, е че търпим национални предатели да ни управляват.

82

Тодор

преди 9 години

Когато ти си овца си част от стадото. Дават ти по малко колкото да не умреш и с две кучета те пеъчкат наляво-надясно. Проблема е не цената на тока, а това защо са ти толкова ниски приходите. Защо не си научен да НЕ си криеш парите под възглаавницата а да инвестираш. ВЕИ са инвестиция. Това е проблемът. Аз ти ги разправям тия, щото аз за съжаление живея в Германия. Аз строя ВЕИ в банановите републики по целия свят. Дори и там хората се радват, че получават независимост. А ти???

81

Тодор

преди 9 години

5. АЕЦ дава теоретически най-евтиния ток, но това не е вярно. След края на живота на един АЕЦ, той трябва да се разруши и депонира, иначе става много лошо. Следно йивота макс е по 60 год. Разрушаването на такава огромна вече радиоактивна постройка струва около 2,5 пъти построяването на централата. Това някой трябва да го плати. Познай кой- ти, крайният потребител.Проблемът е че това цялото ти не го знаеш, щото на крадливото управление им е по изгодно да си овца.

80

Тодор

преди 9 години

До Попчето:1. ВЕИ са само частни.2. И ти можеш да си построиш перка, и по този начин да вадиш пари и да развиваш бизнес.3. Токът от ВЕИ само се рекламира като най-скуп. В същност не е. Чети в страницата на ДКВР за цените на тока, но между редовете. 4 Всичките добавки в сметката ти за ток за пренос на енергия итн. са измислени за да се покриват сритите разходи от ТЕЦ-овете. Електропреносната мрежа трябва да се поддържа ако след някоя буря падне нещо иначе едни жици и един траф карат по 100 г.

79

Попчето

преди 9 години

ВЕИ-тата били най-слаби на пазара ?! Ала-бала ! Затова ли токът им е най-скъпият?! Я се пораз ходете малко из майка България - няма поле,няма бърдо да не е осеяно с тях! А кой мислите и къде отиват париците от тях ?! Естествено,в джобчетата на собствениците им,а се оказва,че държавата не е дори съсобственик на тия ВЕИ-та?!Отбор "юнаци" си "кривят калпа ци",а ние ще си плащаме...Къде са сега Станишев,Местан и онова куко Сидер-оглу,които се кълняха,че няма да има увеличение ни на парно,ни на ток?

78

Тодор

преди 9 години

Ей , Георги Ламбуров, да вземеш да поушиш малко!!!! ВЕИ са най-слабите на пазарът и за това най-много ги цакат, докато тиквеници като тебе си мислят само за зелето и ракията! ВЕИ идва от въздуха, от нищото, газа и УРАНЪТ идват от Русия, а за въглищата плащаш на УСА, ***! За да не ти вдигато тока- произвеждай си го сам с ВЕИ!!!!!!!!!!!!!!!!! За тва в последно време ревнаха заради ТЕЦ-овете, защото там е проблемът!

77

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за Банкянския *** - той ще направи тока без пари.

76

Анонимен

преди 9 години

вдигнете и биндзина.и краставиците и охлювите.дедовия ми вдигнете

75

грабят и лъжат

преди 9 години

Чак пък изненадващо да е поскъпването... След опорните точки и масираната пропаганда не вярвам изненаданите да са много. То си стана вече обичайно загубите да се национализират, а печалбите да се приватизират.

74

до сваляч

преди 9 години

Сега дойде му времето и ние да свалим *** за по скъп ток и да не мислим нито за ЮЖЕН ПОТОК ,НИТО ЗА ЕВРАЗКИ СКОК !!!ТРЕБВА ДА СМЕ НА ЕС ЗАДНИЯ ГРОБ!!!ДОКОГА !!!

73

Голям смях

преди 9 години

До Анонимен."Само глупаците от бсп не разбрахте, че нямат избор.Токът трябва да поскъпне или НЕК фалира."НЕК ще фалира ако тока се повиши примерно с 20%.ще ти разясня защо ще фалира със сигурност,защото потреблението ще падне минимум с тези 20% и нали се сещаш какво се случва-едни миньори ннямат заплати,ВЕИ не могат да си плащат банките,АЕЦ работи на 40% и в крайна сметка ще стоиш на тъмно.

72

сваляч

преди 9 години

сваляме едни, сваляме други.сега кои да сваляме като те сами се свалиха

71

Голям смях

преди 9 години

До Що ли."не съм изненадан на ,,любовта'' на комунистите към народа?*** народ,скъп ток."Комунистите от БСП ако не си наясно вече ги свалиха,други водят хорото.Обясни ни ако обичаш-кой не са комунисти?Избегни ГЕРБ там има една Цачева където в цялата и рода няма никой по долу от ЦК на БКП.Тя е или не е комунист?За РБ и разни Бареков и сие изобщо да не говорим.

70

Анонимен

преди 9 години

ЗАБРАВИХТЕ ПРОТЕСТИТЕ И САМОЗАПАЛИЛИ СЕ ХОРА НА ТЯХ !!!....ОТ2013ГОДИНА СЕГА МИСЛЯ ,ЧЕ ЩЕ ОЩЕ ПОСТРАШНО !!!НАРОДЕ СЪБУДИСЕ !!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е СТИГА СПА !!!

69

ддд

преди 9 години

Всяко правителство бере плодовете на предходното. Т.е. сега сърбаме това, което Боко е надробил поради голямата инерция. Дълг НЕК, бум на ВЕИ-та, и така нататък. Орешарски ще го сърбаме другата година

68

Анонимен

преди 9 години

мног ми е интересно ако някой е научил тайната на Никола Тесла и го публикува в нета,какво ще се случи с всички енергийни мастодонти

67

Анонимен

преди 9 години

ББ е най-вредния вариант за БГ,това трябва да го знае всеки българин