41

Запасен

преди 9 години

Не знам дали храните ще поскъпнат, както и дали новите условия ще се отнасят за големите търговски вериги - западни, естествено, но аз отдавна съм обявил бойкот на западните вериги. Пазарувам си от български фирми, за предпочитане от квартални магазини, а когато мога - и директно от производители. Не ми по-скъпо, а дори и да е, то не е с много, но затова пък ям качествена храна.

40

Малин Кръстев

преди 9 години

Частичния президент избран с измама налага поредната поръчка от ГЕРБ и американското посолство, а защо не и от турското!

39

Sab

преди 9 години

Абе вие тук повечето сте големи мишоци! Вето от Президента се налага за да се огледа отново всеки закон за пропуските (често умишлено оставени) на великия български законотворец (тези 240-те в парламента) ! Никъде в случая не се защитават богатите западни компании. Напротив - липсва ясно разписана уредба за това кой и в какви граници ще осъществява контрол, за да не се получи така, че нашенския чиновник пак да си иска РЕСТО, за да свърши нещо навреме. Мислете преди да плюете...

38

емо

преди 9 години

от този нищо хубаво не можеш да очакваш.той си защишава крадливите западни ***

37

Пацо

преди 9 години

Авеее, мноо бързо го скрихте президенто! Оти се окъка с тва вету...

36

Николай

преди 9 години

Абе преди да тролите направихте ли си труда прочетете статията ...? Или беше прекалено сложа и беше по-лесно да цитирате червени опорни точки. Мислете преди да говорите/пишете!

35

Анонимен

преди 9 години

Офшорко пак надига глас в полза на монополите....Случайно ли е това?Вече го хванаха как прави тайни рандевута с EРП-татаПочва да става подозрителен и с веригите.Интересно, защо ги брани толкова усилено?Дали ще са му благодарни после?

34

681

преди 9 години

Нещо ми липсва днес и се чудя какво е.Ах, даааа мутрьо тиквонов I !

33

искате ама....

преди 9 години

Вие какво искате -соц сигурността на цените и на живота ли? Искате, но няма кой да ви я даде.Ще ядете вносните *** които ви пробутват в хипермаркетите ще носите дрехите втора употреба на умрелите западняци и ви остава само да плюете по форумите ако не ви стига пипето какво да правите с тия крадци.

32

черенвлаксекомпозира

преди 9 години

червената ти вратовръзка сърцето ми пръска

31

Анонимен

преди 9 години

Националния предател Плевнелиев отново защитава чуждите монополи, които ограбват българския народ. За доживотен затвор си *** и скоро ще бъдеш съден заедно с останалите предатели, антибългари и ционистки марионетки, запомни ми думите.

30

сап

преди 9 години

живота ни минава с вериги

29

Анонимен

преди 9 години

Този президент защитава интересите на големите вериги, няма нито един разумен довод. А те продължават да мачкат българския производител. Големи европейци станахте!

28

Анонимен

преди 9 години

Неща не ми мяза да е президент на България. Много пачки са му бутнали и сега трябва да си ги заслужи.

27

Шефа

преди 9 години

Тоя гъзльо е прозрачен и ясен - винаги готов да сервилничи на богатия !А дребния български производител ?Кой ще мисли , сервилничи и ще се грижи за неговите интереси ? Какви сте гадове корумпирани !Плачете за една тотална окупация пред Президенството , докато си подадете оставката !Я си подай оставката !!!

26

ыью

преди 9 години

Румен Гечев направи закон и се опитва да го прокара, за да обслужва няколко собственици на производства подарени им комунистите. Пример-собственика на най- голямото месопреработвателно предприятие, който е кадър на МВР. Ама така като гледам много хора искат да се върнат времената с кварталните бакалии, в които вместо касов бон ти пишат сметката на амбалажна хартия, после ти завиват прясното месо, което старателно ти го мятат с голи ръце, след като леля Минка се е върнала от WC-то без да се измие

25

Брутален Черен Метал

преди 9 години

Наказанието за държавна измяна е само едно...... ю енд дай ш.бана джапанка!!!

24

шоп

преди 9 години

Епа, то тоа прецедент по-зле и от банкямския тигър!

23

Анонимен

преди 9 години

ТОЗ ПЪТ ТОЯ ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО,ТОЛКОВА Е *** ,ЧЕ НЕ ГО УСЕЩА

22

производител

преди 9 години

този произвел ли е едно копче през живота си? Знае ли какво е да си производител и да се договаряш с голяма верига. Оставка ***