7

Анонимен

преди 9 години

Тези,които се ползват с протекция постоянно закъсняват за работа или излизат по-рано.Но,нали винаги са били облагодетелствани на тях не им се прави забележка,все едно нищо не са направили.Дори и да напуснат работа,пак ще ги Величаят.А на другите им се налага да имт здрава гърбина 'волски нерви и да бъдат винаги в очакване на неочакването от бивши работодатели.Едно ми е било чудно човек,напуска нито засяга нечий лични интереси,нито нищо.Защо биват тормозени до N-та?

6

Анонимен

преди 9 години

Има и нещо друго,което не е написно,но е много вярно.Казваш"Напускам", намерих си друга работа шефа не може да не ти уважи избора и решението.Но, се започва едно бавене на документите ви ,едно протакане на нещата, само и само на другата работа да започнете с проблем,ако може и да не ви вземат.Такива неприятности може да си доведвте с бивши работодатели,че дори и да желаете не можете да останете в добри отношения.Когато решат да се заяждат и да ви "подливат вода"в бъдещата ви работа.И в живота.

5

Има ли значение

преди 9 години

До outlawНе във всички фирми в България колегите ти са лицемерни, шефовете ти са *** и ги презираш и колектив няма. Във фирмата, в която работя е точно обратното на твърденията ти. Друг е въпроса, че това ми е 14-тата работа от 2008ма до сега. С две трудови книжки съм, защото нямаше място в първата вече, а нямам и 30 години. Мисълта ми е, че човек трябва да извърви дълъг път, докато намери това, което търси и желае истински. Ходя с усмивка на работа всеки ден за първи път в живота си!

4

никой

преди 9 години

Един съсед напусна работа, за да ходи по кофите и сега е много доволен. Завършил е немска и арабска( ! ) филология в СУ, но работеше в някаква мижава фирмичка за 500 лева. Сега не пада под 2000 лева месечно, купи си плазмен тв и климатик, и двете му деца имат смартфони. Казва, че никога повече няма да се хване на работа в Бг, даже оня ден почерпи, защото беше намерил портфейл с 800 лева.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой си напуска работата,тея хора в ред ли са? Аз израстнах много ***,после тати ме уреди да дремя в едни храсти. Тъй се и пенсионирах, млад, и под трънката.

2

до outlaw

преди 9 години

В половината от изброените от теб държави действа социалистически режим.

1

outlaw

преди 9 години

напускането на работа в БГ става само ако си си намерил друга няма вариант в който да напуснеш ей така, шефовете и колегите са долни интриганти всеки гледа себе си няма колективно няма разбирателство, хората са обременени идват с от вкъщи и си носят проблемите на работата, комунизма ни е задушил така че тази статия е за Норвегия, Швеция , Германия , Австрия демек за белите държави, тук не става.