7

Анонимен

преди 9 години

Ще слушате какво ви казва САЩ ли ?Такава политика - на добиване на шистов газ . За целта им трябва и Украйна !Енергийната политика на Европа не е ли планирана вече от друг ?То че ще вземат и от Русия е ясно, но ще минава чрез други ! Това директно Русия - България , да го няма повече !А какви ще са цените ? Единна енергийна политика , ами единни ЗАПЛАТИ ? Защото германеца е платежоспособен да си плати тока, но българина не е ?България си имаше евтина енергетика !!!

6

EU

преди 9 години

samo malumnici pishat v tozi sait i chak se draznq, aide v aziq da razkarvat tazi darjava nakraq. kusam si shibaniq pasport i si smenqm nacionalnostta vednaga

5

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте на евроизбори, като балъци, а триполовите психопати накрая си НАЗНАЧАВАТ, който си поискат. ЕС е чист фашизъм. На евроизборите в Европа, като цяло, са гласували около 40 процента от избирателите и видите ли, тези избори, са легитимни и еврейте си назначават техния човек, от къде на къде бе, ами останалите 60 процента, са мнозинство и не, са съгласни с това назначение и със сигурност ще се стигне до общо европейска революция и разпадане на еврогейската ***.

4

Анонимен

преди 9 години

Поредния кютук и англичаните са прави - тоя е абсолютен бюрократ.Така ще преструкторира, че докато пишем един пост ще ни цакат с петара.Всички от така наречената ЕНП са абсолютни идио!и като бг. варианта им.Много е трудно да си тиква и да няма прасе, което да те изяде!

3

дядо соцо

преди 9 години

да се обвържат всички, както беше при СИВ (за тези които не знаят съюз за иконимическа взаимопомош), та една страна като не си изпълни задълженията всички да страдат, така навремето Полша първа не си спази задълженията и се стигна до кризата в соцсъюза. Така че по добре е всеки сам да си решава проблемите, а за българите най- добрите енергийни варианти както преди така и сега са от Русия

2

Анонимен

преди 9 години

Демократи от днес.бг, защо триете коментари? Бойкот за вас от мен за един месец.

1

st

преди 9 години

Винаги трябва да има повече от един вариант иначе лошо.