77

щирлиц

преди 9 години

Неотдавна един ...неРУСКИ,мнооого качествен самолет падна...като нещо по-тежко от муха незнайно къде из Индийския океан и още го търсят...Добре,че не беше руски,сглобен от пияните мужици,че имаше да се лее воня на демокрация,мани -мани..Бог да прости загиналите!

76

Анонимен

преди 9 години

Самите руснаци бягат от рашата на запад, търсят спасение понеже в рашата живот няма! Жените им също бягат на запад, за да проституират! В рашата масово се внася и използва западна техника, понеже мужиците нямат едно свястно произведено нещо! Що за *** сте, че искате България отново да е под руско влияние? И не, това не е западна пропаганда, това са факти!

75

Анонимен

преди 9 години

Спрете да възхвалявате съветската ***. Каква е дала рашата на света? КАКВО? Нямат произведена 1 нормална кола, самолетите им падат като мухи от небето и се използват само от бивши соц кочини, военната им техника е 50 години по-назад от западната, на пияните руски мужици им дай само да копират западни проекти, с пияндурския си мозък не могат да измислят 1 свястно нещо. Под руско, комунистическо влияние живеехме в панелки, карахме москвичи и лади и нямахме лична свобода. Болни мозъци такива!

74

zz

преди 9 години

Още 50 - 60 милиона роби !!!

73

ИСТИНАТА

преди 9 години

Ясно е,че ни подготвят за поредното "сваляне на кожите ни"--пояснявам---това асоцииране ще го плащаме ние--страните членки............Всички знаем икономическото състояние на Украйна,а Грузия и Молдова НЕ са по-добре....а след асоциирането им ще стават още по зле.И откъде ще се вземат паричките за помоща към тези държави?????,,,,,,,,,,А така--от нас.........

72

Анонимен

преди 9 години

"Украйна, Грузия и Молдова са избрали цивилизационния път на мира"Тоест ако не бяха влезли доброволно в ЕС, щяха да им спретнат някое майданче?

71

bg

преди 9 години

Tova kirlivo zaglavie e v razrez s bibleiskite predskazania.

70

Анонимен

преди 9 години

Украйна, Грузия и Молдова са избрали цивилизационния път на мира----------ДА... да.... да--имат цивилизованото право да умират в демокрация,да рзавъждат *** и гейове,да имат щастливи кокошки,да им крадът природните ресурси.......и т.н.Интересно ако другите държави-които не са в Е.С. имат ли право на цивилизация??? Или всички останали държави са още в камената ера???Доста смешна и тъпо пропагандираща статия,немислите ли?????????????

69

Реторика

преди 9 години

В статията са казани доста истини, но като цяло тя е демагогска.ЕС подписва споразумения за асоцииране само с държави, които са добри пазари, но които нямат съществени конкуренти продукти за износ в ЕС.Така, че за ЕС сделката е добра - за Украйна и другите...не е добра.На авторката на статията пожелавам следващата подобна статия да е за Сирия - с нея ЕС също има подписано споразумение за свободна търговия - къде и е цивилизационния избор, къде и е свободата? - Реторичен въпрос...

68

Иван Пешев

преди 9 години

Ей сега като изравнят цените на енергията, и въведат минимални ставки за целия ЕС съвсем ще ни превърнат в територия.

67

миц

преди 9 години

хахахахааааа-хубав виц......

66

Анонимен

преди 9 години

ЕС ще унищожи Европа такава каквато я познаваме и ще създаде една нова Европа.Европа на безличието.

65

100 години стигат

преди 9 години

Видяхме я Европата, колко струва. Една машина за смачкване на свободната воля на народите. Но докаго в България царува Печенегския етнос, оправия няма да има. Това крадливо племе, подгонено от Куманите, за кратко битува по Северното Челноморие в услуга на Юдейския Хазар, после в услега на Византия. Подгонено от Киевска Рус и Куманите, с разрешение на Византия, това пламе на два етапа се преселва във Враченско, по-късно част от него Византия преселва в Софийското поле до Ниш. 100 години стигат.

64

Stiga be

преди 9 години

Stiga s taia elementarna propaganda be Olge. Malko samouvajenie imai kam sebi si a I uvajenie kam chitatelite sasto niama da e losho.

63

Анонимен

преди 9 години

Dobar Brain wash!!!

62

но комент

преди 9 години

Европа трябваше да бъде една мечта, а стана кошмар"

61

Анонимен

преди 9 години

Асоциирането към ЕС е клинична смърт, а вече приемането тотална смърт за обикновенния човек, по точно РОБ.

60

амин

преди 9 години

Мечтите на путин за се се *** 2 си заминаха...

59

Анонимен

преди 9 години

80% от росиянците са промити мозъци и вече са загубени за нормалното човечество, подлежат на санитарен отстрел.

58

Анонимен

преди 9 години

Сега е ред на Северна Корея, Кампучия и Мадагаскар - исконно европейски територии, свързани с европейските ценности...а, също така и Чукотка, там има особено проевропейско лоби сред елените итюлените...