116

кирил

преди 9 години

ако пак една маса хора решат, че няма смисъл да гласуват - да, няам да иима сътабилно правилтество. за това трябва да се направи задъллжително гласуването.

115

Иван

преди 9 години

Само да няма БСП и ДПС във властта и държавата сама ще се стабилизира.

114

Ася

преди 9 години

Само с ГЕРБ на власт ще има стабилност!

113

Иван

преди 9 години

Аз си мисля, че ще бъде, защото хората са чувствителни по темата и ще излязат да гласуват и ще направят правилния избор. Иначе на следващите ще им е страшно трудно да се управят кашите на Станишев и неговите саратници.

112

konstantin.dimitrov

преди 9 години

Бойко да се върне на власт и пак ми говорете, че не може да има стабилно правителство...

111

saraleks79

преди 9 години

Борисов ще състави стабилно правителство това се знае единствено бате Бойко може да изведе България от кризата

110

Мелиса

преди 9 години

Да да..на. Червен Кольо кой му вярва? Той предричаше, че и на евроизборите БСп ще води, а какво стана?:))

109

Анка

преди 9 години

Може, ама няма да стане! Борисов като премиер е най-доброто за България!

108

тоя ли знае

преди 9 години

точно тоя ли коментирада се свива в ъгъла на кабинета на съсела на позитано и да мълчи.Точно за него ББ питаше да излези и да обясни изборните си прогнозиаман от ***

107

mihaela85

преди 9 години

От една година няма социолози в България, които могат да дадат смислено мнение - всички са продажни ***, които се кълняха във вярност на БСП и ДПс до преди евровота!

106

Гацов

преди 9 години

Още дори не е започнала предизборната кампания а черния пиар върху ГЕРБ започна да се излива!! явно отново медиите, ще са водещи! Коалиции между ГЕРБ и някой от БСП, ДПС и ББЦ са невъзможни!!! Герб е единствената партия с принципи и няма да го направят!!!!

105

Малин Кръстев

преди 9 години

Имам чувството, че човека писал тази статия хубаво е захранен от западни фондации и НПО-та ми как може да напише, че Атака и ДПС си били подали ръка къде е имало такова нещо аз не си спомням единствено тиквата и неговите медии спекулираха!

104

Антон

преди 9 години

Ако има още хора, които да гласуват за комунисти и турци, няма да имаме стабилно правителство, да...

103

бх

преди 9 години

АКО И СЕГА НЕКОЙ СЛУШАТ ТОЯ ***-ПАК ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ...............НАЛИ СТОЛЕТНИЦАТА ГО ХРАНИ И ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ААААААА,,,,,,МАИ СА МУ ТУРИЛИ КАПАТА И СЕГА ЗА НАКАЗАНИЕ ,,РАБОТИ ПРО-БОНО''

102

доброжелател

преди 9 години

Знаем и ги видяхме прогнозите на социопатите-нищо не познаха за евроизборите,Златен скункс за тях!!:)))

101

Shark

преди 9 години

Много по-добре е правителството да не е стабилно, да няма никой с пълно мнозинство и да е необходима коалиция. Стабилно мнозинство означава стабилно крадене, никакви такива. Политиците трябва да разберат че времето на еднопартийното управление мина и няма да се върне повече. Ще правят коалиции и толкоз, ако не могат или не желаят да се разберат да си ходят.

100

прогноза

преди 9 години

Който и да управлява,още на другия ден площадите на София ще са пълни,и така 365 дни.Но може да започнат още в шестък и да продължат до 34 февруари.

99

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност няма да има,като знаем кои са кандидатите.

98

1

преди 9 години

Колкото и кавито и избори да има, докато не се махнат тези едни и същи хора от 25 години, все така ще си мизерстваме. Социализма го махнахме само на книга, но все още си живеем социалистически и искаме държавата да дава. Да ама дава богата държава, а нашата не е такава. Вместо детски, социални и други подобни - да се даде възможност да се развива производство на нещо, за да има работни места. Всичко друго е мижи да те лажем.

97

Анонимен

преди 9 години

Абе, Кутев, тия петимата твоите на форума с какви пари има плащаш? От нашия джоб ли ги взимаш?