48

Анонимен

преди 9 години

на кой можеш да имаш доверие в *** ?

47

Анонимен

преди 9 години

Още от деца, играейки Монополи знаем, че банката винаги печели. И да "фалира" ще се намери кой да я глътне, а вложителите са на шейната. Дългосрочните депозити заради по-голяма лихва са пълна залъгалка, защото инфлацията изяжда лихвата. Да не говорим за такса преводи, също и разходите на безсрочните депозити. Инвестирайте в ниви, злато, антики, облигации, само не в хартийки без покритие.

46

Дервишоглу

преди 9 години

*** разполага с достатъчно ликвидни средства за посрещане на тегленията на полуидиотите. Отделно вчера правителството, макар и недолюбвано, одобри огромни кешови позиции(около 4млрд. лева!!!) за удовлетворяване на всички искания за теглене от банковата ни система.Днес обаче мунчовците се отказаха от бурканбанк, язък за барута! Би следвало да име рестрикции за онези гочетата, които се полакомиха да си изтеглят спестяванията, въобразявайки си, че ще спечелят, а всички други ще си загубят парите!

45

Анонимен

преди 9 години

овце,това редящите се по опашки

44

вложител

преди 9 години

правилно е да си платят за простотията, да се опитват да мислят за в бъдеще.

43

Ха!!

преди 9 години

Че то като гледам няма отказали се! Напротив - увеличават се теглещите!

42

До 49

преди 9 години

Който е теглил ще плаща ! Банката не е виновна че тоз и оня тегли за щяло и не щяло ! И аз имам кредити и то 2 и си ги плащам ...така е като ми е била куха тиквата да ги тегля ! Банката не е вързала никой да тегли кредити ....друг е въпроса че някои си е проиграл кредита на комар и после търси виновник ....нали !

41

Ицо

преди 9 години

Не си теглете парите, не увеличавайте работата на крадците, не се дръжте като стадо овце, някой казал, че ще фалира еди коя си банка и всичко тръгна да тегли без въобще да помисли и разсъди има ли действително някаква опасност. Сам си развалихте депозитите напразно!Да предположим, хипотетично, че действително фалира някоя банка, депозитите на хората няма да се изгубят,защото всяка една финансова институция е застрахована и ако се наложи ще бъде изплатено или от държавата или от друго учреждение!

40

Вложител

преди 9 години

Днес в 9.30 ч. минах покрай клона на *** на ул."Слатинска" в София.Току що бяха дошлипарите и имаше 15 човека чакащи.След обед около 16 часа пак минах-пари имаше, а хора чакащи за да си изтеглят влоговете-не.Смятам,че балонът за несъстоятелносттана банката се спука.Не вярвам обаче разследващите да стигнат до края,до поръчителите,до истинските виновници.Най вероятно ще ни замажат очите с няколко полуидиота катоЧикагото и тем подобни и фирми-посредници фантоми.Очевидни нивото е много високо!

39

факт

преди 9 години

Един дето имал 20 000 лв депозит като ги изтеглил преди падежа и бил учуден,че е на -18 лв.

38

Анонимен

преди 9 години

Банките са в отлично състояние! Само не разбрах, кой ще плати лошите им кредити...аааа то щото това е риторичен въпрос - ВСИЧКИ НИЕ, КАКТО ВИНАГИ!

37

Vesi

преди 9 години

А на нас,които сме верни на банката и не повярвахме на слуховете, и не отидохме да заявим теглене ще има ли бонус?

36

алкап

преди 9 години

Пестенето на кинти е правопропорционално на стареенето на човек. По добре харчете докато сте млади щото после ще ги дадете за лекарства и нищо

35

Боби

преди 9 години

Само не разбирам защо гласувате против? Парите са си мои и ще правя с тях каквото си искам. Явно има доста хора с мисия тук. Е дерзайте и злобейте.

34

zz

преди 9 години

Eeeeeeeeeeeeeee , няма по манипулативен сайт от вашия , номер 1 сте !!!Абе будали , някой да се запита от какъв зор криминалния контингент ще срива банка !!!???

33

Боби

преди 9 години

Аз днес внесох! Що да е виц? И внесох днес демонстративно - напук на паниката. Много хора го правеха. Имам и депозит там и не смятам да го тегля! А това, че банката ще спечели то е ясно. Ми в крайна сметка будалите дето си изтеглиха парите някой с пистолет ли ги е карал да го правят?

32

Анонимен

преди 9 години

ЕВАЛА

31

Непаникьосан

преди 9 години

Предлагам едно простичко решение на банката,с което ще намалят значително желаещите да теглят: на всеки депозитар,който не е теглил суми над 500 лв от 25 юни насам,да се определи бонус от +2% към сумата на неговия депозит за срок една година. За идеята хонорар не искам.

30

Жоро

преди 9 години

*** се оказа много здрава банка! Раздадоха 1 млрд. лв за два дена и окото им не мигна. По-добър стрес тест от това здраве му кажи. Браво на служителите на банката, организирали тази ограмна акция по запазване на доверието.

29

ss

преди 9 години

кои спечели накрая банките, щото сумалък хора си изтеглиха депозитите без лихва, тоест разхода на банките за лихва е намален сега че няма да удържат такси за заявките за теглене балха ги ухапала. Ползвали са паричния ресусрс на хората за определено време безплатно. и сега същите пари хората пак ще си ги депозират. глупава работа. Иначе да не заабравяме че историята рано или късно се повтаря - за справка ЦИКЛИ НА КОНДРАТИЕВ.