63

Анонимен

преди 9 години

Бареков на подсъдимата скамейка с пеевски и василев ако живеем в правова държава.

62

Анонимен

преди 9 години

Това са паричките които *та даде да купува гласове. Тв 7 и алфа тв, са телевизии на мафията и олигарсите. Аз тези двете телевизии никога не съм гледал няма и да ги гледам само като знам чия собственост са.

61

Анонимен

преди 9 години

Turcite shte go izkupqt i tv 7 kakto edna druga tv e sobstvenost na edna golqma turska mediyna grupa

60

ани

преди 9 години

До УжасА къде забравяш дъртите *** от жените говорят и онова недурозумение Фродо

59

много яка новина

преди 9 години

кой ти гледа телевизия, особено пък тв7,8,9,10какво да гледам турски/индийски сериали, *** новини, мега ултра разкрития, или нагласени шоу програми или филми на по 10-15 години или българските сериали, където половината ми сричат репликите въобще мъка..да не говорим за качествения български футбол, ама какво ще ги пуснат по бнт1,2,хд (ако искат разбира се :D)

58

varg

преди 9 години

Страхотни репортерки имаше дето се снимах с тях по време на рекламите.особенно първият пър като идваха в Шумен.Много хубаво си изкарах.Аз снимам тях те снимат мене.Супер кеф.След туи завардих Бареков зад един микробус да се снимаме.И ето четвърта политическа сила е.Които се снима с мене му нося голям късмет.Кмета и той така и ето втори мандат е.Лили Иванова пък я видях полугола в театъра преди 15 години и още е на сцена.

57

NAT

преди 9 години

*** отида сега да *** т* (ако разбира се ги изнамери под огормните сланини) на младия преуспял мъж на 33 г. ... а в същото време, когато господинът с мустачките твърдеше, че няма нищо общо с Тв7 как така, видиш ли, веднага след като стана неудобен на властта, в "нямащите нищо общо с него" медии настанаха такива катаклизми, а допреди това само се хвалеха, че най-гледани, с най-нови и качествени продукти и т.н. ???

56

Анонимен

преди 9 години

жалко за телевизията. освен БиТиВи и Нова нямаше какво да се гледа друго и ТВ7 пускаше интересни риалити шоута и филми. Сега вече или ще я закрият или ще дават само тъпотии, нещо като тв.СКАТ тв.Алфа и останалите селски телевизийки още пускащи стари филми на Тандем видео.

55

меринджеи

преди 9 години

така е като ги менаджира гуемия меринджей Бареков до къде я докарах.А иска да е премиер???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????баси тъпотията ,баси държавата

54

ни съ знай

преди 9 години

Колко бързо проличаха способностите на Бареков да организира- тв7 е негявя дело. А когато стане премиер........,не ми се мисли.

53

Анонимен

преди 9 години

за едни несъстоятелност, за други - състояние

52

Ники Бюреков

преди 9 години

И кво ся? Ще спира ли любимата ми телевизия? Която ме издигна в култ.......... в очите на слепите , разбира се........ и даже "ЕВРОДЕПУТАТИН" ще ставам почти благодарение главно на нея и едни мутренски парички!!!!! .......... И ако спре - аз къде ще гледам , от Брюксел с уискито и пурата в ръка - мачовете на любимия ми "Ботев" ( Пловдив) от "А" група и Европа? :( Къде ще гледаме и Световната волейболна лига?!? :(.....

51

барек яж дирек

преди 9 години

А този салапатник Бареков да не знае много, да си крънка кинти и жобни от който му плащаше досега..No frame media, тия пък кога се разработиха и кога аджаба толкоз пари направиха?? Милиони друг път. Да се осъзнае малко, никой не го иска, никой не му вярва. По-зле е от Волен и от всеки друг

50

varg

преди 9 години

Два пъти участвах на живо по тая телевизия така,че съм напълно доволен.

49

Цеко

преди 9 години

Преди да започнете да плюете по Бареков, прочете дисертацията на доктор Борисов за Винету.

48

Анонимен

преди 9 години

опърдяха си гащите :D

47

ТуТМаник

преди 9 години

До 34 Картофски е един изключително отвратителен *** със самочуствие без никакво покритие . За него съм се зарекъл че ако го мерна на живо , там където съм го видял , там ще го копам . Толкова го мразя че бих го излежал без да се замислям

46

още за Бареков

преди 9 години

Изведнъж се оказва, че тв 7 е фалирала и иска да обяви това публично?! Е, как така нашият НОВ ПОЛИТИК е станал милионер?! Следва ли от това, че той Е ИЗТОЧИЛ ТЕЛЕВИЗИЯТА! Айде бе Цацаров стани най после АКУЛА, стига си пълнил гушата само, свърши някаква работа, хората да те запомнят и с добро!!!

45

Хурка

преди 9 години

Ах, ТВ, от която Бареков оповестяваше гръмките си "разкрития" за Костинброд, а Мая Галева Манолова му пригласяше в деня за размисъл. Вескиму заслуженото.

44

нищо лично, ама

преди 9 години

Бареков да бъде веднага разследван от главния прокурор, като как така преди време, самият той обяви, че заплатата му в тв7 на позиция директор е била 7 000 ЛЕВА?! От вчера говори през медиите, че имал милиони в сметките си в разни банки и че тези пари ги е изкарал от тв?!