14

Анонимен

преди 9 години

Като пускате статия поне напишете за какво става въпрос! Официалната причина, поради която не искат обявата да се качи е, че "политиката" на иБей забранява обяви, които насърчават или възхваляват омраза, насилие, расова, сексуална или религиозна нетърпимост. - източник Daily Mail.

13

varg

преди 9 години

Гъоринг е престъпник,а Чърчил убиец на деца в такъв случай.

12

Tyler Durden

преди 9 години

Да го пускат в продавалника, Болен Клинкерхофен & Ибрика Дудуков ще си направят едно бързо наддаване и ще го купят :) Колко е за тях 1-2 млн да дадат :)

11

Тъпчо

преди 9 години

"Най-големият уебсайт за онлайн търговия - Ebay, отказа да пусне за продажба автомобил "Мерцедес", който е принадлежал на един от ръководителите на Третия райх - нацисткия престъпник Херман Гьоринг, предаде Би Би Си."Разбрахме, Ebay отказват да продават. Ама, кажете нещо за мотивите им, това е по-интригуващото и информацията ви ще е по-смислена.

10

Анонимен

преди 9 години

абе, как да го разбирам, че е използван от окупационните сили. всички са го експлоатирали и накрая хамериканците казали - е ние ше си го вземеме.

9

херодот

преди 9 години

''Историята се пише от победителя.''

8

Дойчланд

преди 9 години

Ей като вземат да *** мазните евреи срещу нацистите направо ми се повдига. Никой никога не споменава как за отрицателно време вдигат икономиката и заетостта, как възраждат армията и какъв научен и технологичен напредък за цялото човечество осъществяват. Да не говорим какви топки се искат да скочиш на всичките велики сили едновременно. И почти са успели. А евреите с техните исмислени 6 мил. жертви само могат да ***, лъжат и мрънкат. Хвала на такива мъже и жени като германците от онова време

7

Анонимен

преди 9 години

Ейййй тези американски далавераджии. Непрекъснато грабят и продават и препродават чужди вещи.

6

Ревизионист SS

преди 9 години

"Престъпници" са всички, които преиначават историята, включително тези, които пламенно им припяват в захлас, например писачите в този злощастен сайтец.

5

Анонимен

преди 9 години

то по-голяма реклама на търга (бъдещата продажба) от това да кажеш, че няма да го листне едва ли има :)а колко други НАЦИ артефакти се продават без проблем там, няма значение нали :) ама за една кола може да се направят на мъже. Историята не трябва да се заличива.

4

Анонимен

преди 9 години

щото са евреи

3

Snorky

преди 9 години

Защо авторът на статията нарича този велик човек "престъпник"?!

2

Анонимен

преди 9 години

Сега погледнах снимки как изглежда. Красива кола!

1

Анонимен

преди 9 години

и що.