107

Гешо

преди 9 години

Може да са геове, ама могат да я ритат тая топка . Нашите тъпкачи си стоят пред телевизора и се учат как да ритат , сигурно трябва да станат геове , в главата по трудно влиза.

106

Анонимен

преди 9 години

Офф как ви не е срам да наричате тия мъже холандците гейове и всички които гледам на световното нямат нито проблеми с материала, с гените, усмихнати лица по трибуните, големи футболисти излизат с всяко ново поколение. Изобщо нашата прогноза за изгнилия капитализъм се сбъдва само у нас, дето той гние преди да е започнал

105

Анонимен

преди 9 години

До Joroбегай си играй ве глам, мноо0 разбираш от футбол

104

Летящият Холандец

преди 9 години

Holland,Holland,Holland.....Oooo,olalalalaaaa,olalalalaaaa Удри,удри,върти...))

103

Пищова

преди 9 години

В последните секунди на добавеното време на първата част Франсиско Родригес допусна груба грешка, като подаде неточно към Рафаел Маркес и топката попадна в Робин ван Перси. Ван Перси напредна, след което подаде към Ариен Робен, който навлезе в наказателното поле на Мексико. Робен се опита да финтира първо Рафаел Маркес, а след това и Ектор Морено, но последният успя да избие топката. Първо Рафаел Маркес закачи отзад краката на Робен, а след това бързоногият футболист бе фаулиран от Морено, но съдията Педро Проенса подмина ситуацията, въпреки че трябваше да посочи бялата точка.

102

CR

преди 9 години

NEVEROQTNI KOSTA RIKA !!!!

101

Joro

преди 9 години

Не мога да си представя как някой може да го харесва тоя Робен и да ми го слага сред най-добрите в света. Пълен некадърник, бездарен, левашки кон, симулант, клоун, ***. Само заради него исках Холандия да падне, ама нейсе явно ще трябва да го гледам поне до полуфинал, където вече трябва да духа супата

100

Банго Васил

преди 9 години

До Анонимен 106Това зависи само и единствено от съдията. Гледам, че сега тикат малаките напред, то не беше волейбол, удари без топка, натикване на Коста Рика в наказателното им поле... жалка картинка е фифъ.

99

Банго Васил

преди 9 години

До ДианчетоА ти к'во пафкаш?!

98

Банго Васил

преди 9 години

До Анонимен 117Питаш друг, но да ти отговоря аз......бил съм в Холандия, ...познавам холандци, ...не ги мразя, ...просто ги ненавиждам, ...чувствата са ни взаимни.

97

AAA

преди 9 години

Финала е Колумбия=Белгия ,да не кажете че не сам го казал от рано!

96

Анонимен

преди 9 години

do 117..от 6 години живея в Амстердам

95

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПросто питаш, но ги обиждаш на гейове и т.н.Била ли си някога в Холандия?Познаваш ли холандци? Като цяло имала ли си досег до холандците като цяло? Манталитет, начин на живот и т.н.?Както и да е. Явно не обичаш холандците и за това го пренасяш и във футбола, при това, без да разбираш от него и да осъзнаваш, че са може би най-симпатичния отбор на световното.

94

Дианчето

преди 9 години

Давайте ***, спамете от сламените колиби ! На лалетата не можете да стъпите и на малкият пръст, защото сте безобразно жалки ! Снайдер е велик-направо ги разпра с волето.

93

istinata

преди 9 години

holandcite sa strahotni.gola na mexico be6e iznenadvasht no ne si grivete dushata shte6e da e jalko takuv super odbor sus strahotna igra d aotpadne nelepo ot mexikancite zaradi igra na sudbata ako moga da go nare4a taka.germania,holandia.gotini tipove koito znaiat.arjentina-izgubeni malko za6emeteni.brazilia moje da bie vseki no igraiat grozno i neatraktivno

92

хе хе

преди 9 години

''Кончитите'' продължават да бият, а православните легионери на путин са си вече у дома...

91

Анонимен

преди 9 години

Тези, ако ги беше тренирал българския обществено влиятелен ***, щеше да е на неговото директорско ниво. Щеше и да ги псува, майка му Българска!

90

Анонимен

преди 9 години

do 110:просто питам,не им симпатизирам но им пожелавам 4-то място

89

ХОЛАНДОФИЛ

преди 9 години

ПОВЕЧЕТО ХОЛАНДЦИ СА ЧЕРНИ И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КАКЪВ ИНСТРУМЕН ЩЕ ИЗКАРА И КОЙ КОГО ЩЕ ИНЕНАДА!

88

Do 106

преди 9 години

Много добре си го казала:Жена си и не разбираш от футбол. За това, най-добре не се обаждай.Холандците са страхотен отбор и играят страхотен футболА кои са гейове и кои не...това във футбола няма значение.