27

Of course

преди 9 години

За една от 5-тте маймуни в парламента през октомври!

26

Of course!

преди 9 години

Да! БОРДЪТ Е СТАБИЛЕН В ПОДДЪРЖАНЕТО НА, МИЗЕРИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ВЪН ОТ СЪМНЕНИЕ! Така че няма страшно, вързани сме и заробени здраво, скоро няма да ни отпуснат коланите!Е, унгарците се откупиха и отвързаха примката на борда, ама ние да не сме глупави като тях?! Ще плащат и децата ни и внуците нашите дългове, ако още я има България; сега Бойко се кани за нов заем, честито! А, и да не забравите да гласувате за 1 от 5-тте май

25

Неекспертът

преди 9 години

Всички много разбират,плуят Бойко и т.н.А толкова години кой е единственият политик който оцелява и завладява все повече, а? За съжаления и злият гений си е гений.И докато е жив ще е така.Желяа му всичко най-добро от сърце

24

Анонимен

преди 9 години

В Аржентина също e имало много стабилен валутен борд, но пак падна. В САЩ е имало също златен борд, но се разпада.

23

--

преди 9 години

Докато има Валутен Борд мизерията ще се увеличава. Въпросът е, че ни трябват СЪВЕСТНИ и ЧЕСТНИ финансисти и икономисти в управлението! За да може държавата да върви напред!

22

Анонимен

преди 9 години

Ти не ми разправяй какво трябва и какво не!!Нали ти е ясно какво ще стане след отмяната на ВБ!Това,което се опитаха да направят с банките гадините мръсни!Аз вече съм го преживял 1 път-една вафла/100 лева!?!Борда трябва да си остане..

21

111

преди 9 години

Не ни трябват валутни бордове, а силна държава. Либерализмът и у нас по света се проваля от ден на ден и вече от час на час. Време е държавите отново да станат силни политически и икономически играчи, не съм против частния сектор, но това което се случи на всички страни в последните години налага мнението, че държавата трябва да контролира най- важните обществени и икономически сектори, като енергетика, железопътен транспорт, добив на полезни изкопаеми и ресурси, както и в банковата сфера.

20

anonimen

преди 9 години

abe ne samo borda vsi4koto e stabilno u nas nqma mardane ,lo6oto e 4e taka 6te prodalji o6te dalgi godini ,daje i po zle 6te stava

19

до 5

преди 9 години

Защото си нямат некадърни и корумпирани продажни политици като нашите

18

Илиян 76

преди 9 години

За 20 години бачкане успях да събера в банка 10 000 лв., ако потрябват за добро или лошо .Малко са, но толкова дупки се отварят постоянно, че едвам смогвам да заделя някой лев .Не съм почивал на море от 10 години, просто все не стигат пари .Ако ми вземат влога, няма да умра, свикнал съм да ме крадат в България . Да му мислят крадците с 200 000 лв. и нагоре, тях ще ги боли най-много .

17

Анонимен

преди 9 години

Сега още може да се спаси положението с големи заеми от МВФ и Световна банка. Но не се знае какво ще стане след 1 месец, ако продължи тегленето. Не е изключено и конкурентни банки да участват в паниката, за да ликвидират конкурентите си и да гепат техните депозити.

16

Анонимен

преди 9 години

Много интересно държавата в лицето на всякакви политици и експерти ни убеждават че всичко е ок и как държавата ще ни защити и тн а именно тегленето на държавните пари фалира ктб демек нестабилносста се предизвика от действието на държавата а те знаят кво следва защото те го оргаанизират- а пък тия дето много им вярват им препоръчвам не само да не теглят ами да си продадат апартаментите и да влагат че да дръпнат хубавите лихви от стабилните банки

15

vesko02

преди 9 години

Възниква един простичък въпрос,как въпреки топлите успокояващи призиви на управляващите ,някакви криминално проявени приятели на Петното успяха да накарат обикновените спестители да се усъмнят в банковата система?

14

se

преди 9 години

Няма съмнение че има стабилност! Но защо се позволява на лицето ББ да дестабилизира държавата. Явно е че всичко се прави заради осъдителните присъди които се очакват за лица от ГЕРБ! А когато служиш на чужди интереси се нарича национално предателство! Е какво чака прокуратурата?????

13

Somebody

преди 9 години

Чудя... Борисов осъзнава ли, че ако след няколко месеца вземе и спечели изборите, ще трябва да вади кестените от огънят, който сам е разпалил. И дали наистина си мисли, че ще му е лесно. А нека и избирателите се замислят... Защото, ако някои милее за държавата, той не клати колата и в такива кризисни моменти...

12

Анонимен

преди 9 години

Няма да падне борда само еднократно ще се промени курса да речем 1/30 след което тиквуня ще ни обясни колко е полезно тва за макроикономическата стабилност.Бе хора държавата си изтегли парите от ктб а ни разправят ние да си ги държим......

11

rg

преди 9 години

До 13243Какво са виновни в БНБ ,че няма пари в КТБ. От банката изпратиха писмо,че нямат ликвидност,демек няма кеш и съседа ти няма как да си ги вземе дори и да работи клона.

10

Анонимен

преди 9 години

Това което става е само подготовка за бъдещо сваляне на борда което впрочем е планирано но дано буферни ят период бъде по малък защото от сега се подготвят за по голям такъв ! В устата са си плюли всички мамизата им.

9

Somebody

преди 9 години

Ревящите кредитополучатели- кредитни милионери ще пищят докато имат какво да губят! Нека банките наистина да се задействат и да си изискат дълговете! Така или иначе вече се е разсмърдяло! По- добре да се използва момента и в тая посока!Наивно е да се мисли,ч е хора с по 10-20 хиляди кредити стоят зад тоя цирк. Това са добре организирани кампании с подкрепата на предизборни политици- може би финансиращи кампаниите си точно с помощта на въпросните кредитни милионери!

8

Анонимен

преди 9 години

Смъртно наказание не трябва Трябва да се изпратят крадливите политици и олигарси на заслужен отдих в Белене които 25 години ни спретнаха такъв купон наречен хуманен ГЕНОЦИД че нацията ни намаля с 2 милиона!