12

Анонимен

преди 9 години

Защо бииии??? Нали там някои има дадИ дИмокрация.

11

fripp

преди 9 години

Никакви грешки не се опитват да оправят Щатите. Напротив - зарязаха Ирак и ги е грижа само да не пострадат тлъстите им говедари-сондьори. Член на комитета по нац. безопасност на Ирак е казал днес, че светкавично са купили 10 самолета Су-30К от Русия и те вече са по летищата им. Новината я има из всички световни агенции. Явно пак с руско оръжие ще се спасява нефтения капитал на хамбургерите.

10

Анонимен

преди 9 години

до 8Кюрдистан, иска да се отдели от Ирак за да се присъедини към турците! В момента от най големите врагове станаха най близките съюзници!Ирак е против, но Турция продава петрола на Кюрдистан

9

Анонимен

преди 9 години

Във войната в Ирак, американците допуснаха грешки, но шапка им свалям , че си призават, и в момента се опитват да си поправят грешките, затова е цялата дандания!От друга старана, след разпадането на османската империя границите са начертани погрешно и на око, в момента идеята е да се поправи и коригира всичко, идеята е всичко да си дойде на мястото и да има мир и развитие! И мисля, че се опитват да направят нещо като ЕС, Турция,Израел, ОАЕ и Иран, от Турция до Китай и Източна Африка

8

Анонимен

преди 9 години

На път е да се обяви държавата Кюрдистан.Кюрдите са завзели нови територии, включително спорния нефтодобивен Киркук.Ами сега комшиите какво ще правят?До сега турските кюрди се криеха в Иракски Кюрдистан а сега ще бъдат вече в независимата държава Кюрдистан.

7

Анонимен

преди 9 години

Ирак няма самолети !Сирия изпраща самолети да бомбардират муджахадините на Ислямска държава в Ирак и Леванта (ИДИЛ), поделение на АлКайда.Американците не се намесват, за да продължи бъркотията и да спре Ирак износа на петрол.

6

АТАКИСТ

преди 9 години

до 5Строи се нов мирен регион в Ирак , въпреки десетките хиляди избити мирни граждани от 12 -те години господство на Хамерика в Ирак?????

5

Анонимен

преди 9 години

Този път всичко е много различно, този път всичко се разпределя равномерно и честно, този път целта е да има мир и просперитет в региона, строи се нов стабилен и мирен, развиващ се регион, този път Путин никъде го няма, освен при Асад, но и той ще вдигне ръце скоро! Според мен основната цел е да има стабилен, много стабилен регион, който за напред да може да се противопостави на Китай и Индия, в противен случай всичко ще стане колония на Китай та чак до България

4

АТАКИСТ

преди 9 години

до 3Нали Бардака се готви за нови удари срещу Ирак?! Кой на кво се прави не знам, но хамериканците си заявяват директно, че ще бият Ирак пак с бомби от самолети.Мисля всичко е ясно! Световният терорист-империалист от Хамерика отново в действие.

3

Анонимен

преди 9 години

до 2Ако си направиш труда, да прочетеш днешните амеркански весници, ще установиш, че си в абсолютна заблуда! Хмериканците признават, че те са дали оръжие на бунтовниците, ако прочетеш и внимателно статията по горе, ще разбереш, че отказват да помагат на ирак

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Няма цирк тук! Иракските бунтовници разбраха, че Башар Асад е пазен от Путин иСирия е стабилна, а Путин налива оръжие в Ирак за да не се намесва по-съществено! Бунтовниците в Ирак вече усещат че имат сила- зад тях е Владимир!Т'ва е някаква компютърна игра за Путин и маймуняка зад океана.

1

Анонимен

преди 9 години

Това е цирк, и глухите и слепите разбраха, че се разделя на 3