207

Анонимен

преди 9 години

Аз пък мисля, че овчата ти физиономия, и това, че изглеждаш като преоблечен овчар ,дестабилизира държавата ! Очевидно е, че не си успял да скъсаш със здравите селски устои, които надничат иззад фамилията ти !!

206

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е една малка тиквичка на фона на големите тиквеници от МВФ и Световната банка.Ха да водим глобалистите как ще се оправат с кашата в Източна Европа.Прав ще излезе Несим Надал ,че водещите световни икономисти са слаби математици.

205

Poruchik Rzhevski

преди 9 години

Тиква, е виновен за всички несгоди в тая държава. Замирише ли на далавера Тиквун е в дъното на историята.

204

Мими комунистката

преди 9 години

Тоя да се скрие и да му дадат кърпичка да си истрие лигите, иначе е нагъл. Кой разпореди държавните фирми да си изтеглат парите . Тоя *** ли е или нас мисли за ***? Безмозъчен но иначе нахален.Бойко пак им е виновен на тия .

203

Анонимен

преди 9 години

Да , Бойко е виновен ,че ве ветика престъпниците от БСП и иДПСвзатвора. Много е виновен!Той изпрати прокуратурата и МВР в банките, гой обяви особен назор и назначи квестори, той изпрати Станишев в Брюксел, той, той той. Но въпросът е КОЙ?

202

до 219 Чики Брики

преди 9 години

Човече, това момече, където му се присмивате ако седне срещу Винету и заговори на тема икономика ББ ще го гледа като талибан. Не оценявайте човек според външният му вид, това говори за вашият умствен потенциал.

201

shi

преди 9 години

kuhite firmi ofshorni ot uk li sa?

200

Бг

преди 9 години

След войната в Германия народа направи държавата, политиците се настройват към народните желания и успеха е почти на 100%. Да се вземем в ръце, да спрем простащината и да накараме тези които управляват да станат по умни от нас.

199

BG

преди 9 години

АМА ЩО бойко ДА ВИ Е ВИНОВЕН БЕЕЕЕЕ, ЦЯЛА ГОДИНО КРАДОХТЕ ,ТЕГЛИХТЕ ,КРИХТЕ НАРОДНАТА ПАРА А СЕГА бойко искаме примирие.........ЗАЩО .....ЗА ВИ ПОКРИЕ МИЛИОНИТЕ С КОИТО ИЗЧЕЗНА бисеров, А КОЛКО ОЩЕ НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ,,,,,,ха ТЕ СЕГА СЕ СЕТИЛИ ДА РЕВАТ......ЩЕ ЗАТЪНЕТЕ ДО УШИТЕ ТА НИКОЙ ЗА БСП И ДПС ДА НЕ ПОСДМЕЕ ДА ГЛАСУВА

198

Neteglete

преди 9 години

Искаме народа да се обедини срещу злото, но исказванията в нета не показват това, напротив. Бъдете спокойни и не се подавайте на пълен провал, това е което политиците искат.Ние сме хората които ще изградят тази държава. На политиците не им пука за нас, за кой път това се доказа като факт. Бъдете не само българи, но и умни българи. Паниката ни накара за загубим има още време да се докажем като добра нация, не се самоубивайте.

197

po

преди 9 години

kuhite firmi mai sa bili energiini firmi?

196

Не съм разбирач

преди 9 години

Вчера и на малките деца даже им стана ясно че бойко е този който клати банките, за да катурне правителството. Това че ще катастрофира България въобще не го интересува. Крайно време е ДАНС , прокуратурата БНБ и всички в един глас да обявяттова което ясно на всички но никой не казва- бойко е този който се опитва да фалира банките за да се върне на власт.Трябва да го посочат пред цялата държава и да оставят народа да го линчува

195

Анонимен

преди 9 години

Някой накрая свръхемоционално ще ви пръсне главите....

194

Чики Брики

преди 9 години

Kaк е възможно това същество да е на такъв пост ,та то на човек не мяза...какво да очакваме от торба с ла.на . Че и мозък взел да излива по адрес на Борисов...

193

vesko02

преди 9 години

Зор влиза ,още по трудно излиза.Купете му една свястна кола на този младеж.

192

Анонимен

преди 9 години

Нови опорни точки изпълзяха изпод розовата прашка на вожда! Нямат срама *** болшевишки!

191

-----------

преди 9 години

До Анонименпффффффф... къде си бе героиньо селска, как да плащат хората храната на децата си сега, с героизъм и стоицизъм ли, *** мърло убита ?????????

190

!!!!!!!!!!!

преди 9 години

ТОЗИ *** ДОПУСНА ДА СЕ СЛУЧИ ПОРЕДНОТО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА ЧРЕЗ СЪДЕЙСТВИЕТО НА БАНКИТЕ, А СЕГА С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ОБВИНЯВА ДРУГИ ЧЕ МУ БИЛИ КРИВИ... ТОВА НЕ СА ЧОВЕЦИ, А БЕЗБОЖНИ *** !!!!!!!!!!

189

1Бойко

преди 9 години

Бойко,спри с тез филии-не е здравословно.

188

Анонимен

преди 9 години

Скъпи сънародници,в дни на смут и изпитание не трябва да забравяме,че сме заедно,че принадлежим към една нация.Всички -бизнесмени,служители ,пенсионери заедно ще намерим изход от тази ситуация.Няма място за паника.България е член на ЕС и стриктно спазва задълженията си като страна членка включително във фискалната и банкова системи.Банковата система в БГ ще остане стабилна.Заедно с ЕС институции ще преодолеем това изпитание.