41

Анонимен

преди 9 години

Vsichki tezi iziavlenia sa s cel naroda da ne si iztegli parite ot depozititi predi te da badat okradeni ot segashnite darjavnici.S dneshnoto upravlenie darjavata igrae mrasen scenarii po-razlichen i po opasen ot tozi na Borisov.

40

Анонимен

преди 9 години

Не би ли могло да се публикува информация за състоянието на банките която да е широкодостъпна и така хората да се успокоят.

39

Анонимен

преди 9 години

Добре са се събрали. Хайде сега да излязат и съобщят публично имената на кукловодите на създадения хаос. Те ги знаят. Пък и да предприемат съответните процесуални действия. До понеделник.

38

анонимен

преди 9 години

След като лично Б.Борисов , определи по своята телевизия НОВА , думите на управляващите под съмнение ,дали пък няма да ме приберат МЕН за неуместният коментар ????

37

Анонимен

преди 9 години

Заради ограничения в закона за кредитните институции когато есента отидете с десет лева да си купите пет евро ама в чейнджа ви дадат едно ви е разрешено да си мислите че имате пет.......

36

§§§§§§§§§§

преди 9 години

*** плашат хората с присъди и глоби ако си отварят устата, че могат да си изтеглят парите и в същото време *** колко били стаблни банките които не връщат парите на вложителите си

35

Анонимен

преди 9 години

Я веднага всички да си продавате апартаментите и да си влагате парите в банките ааамаааа си аааа - я кви хубави лихви дават я колко са стабилни и готини аааааааа пък и да фалират барем спомени хубави ще ви останат аааааа..

34

Анонимен

преди 9 години

Бе тука ние мислим да ви вземем и малкото дето го имате и после и това дето го нямате ама вие що не си траете я вижте колко е хубава макроикономиката как само мирише на кифтета .......

33

Анонимен

преди 9 години

Така е - обират те и ти имаш право да мълчиш........

32

!!!!!!!!!!

преди 9 години

"СПИРАНЕ НЕ ГОВОРЕНЕТО ПО ТЕМАТА" - ЩО ЗА НЕАНДЕРТАЛСКИ СВИНЩИНИ СА ТОВА ?????????? ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ ЗА ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ ЗА ДЕЦАТА НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ПО ТЕМАТА ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ, ТОВА БИЛО ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА......... ГНУСОТИЯ, СВИНЕЕЕ !!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

))))) най веселото е че за баните а като за умрелите - или добро или нищо- явно действително са умрели.....

30

Анонимен

преди 9 години

брее значи смс-и събарят банките брей да му се невиди- ами на държавата кой пусна смс-а да си изтегли парите от корпоративна - май смс-а го пусна фонда . И на мене го пусна - ей тва е : 01.09 -1/30

29

Анонимен

преди 9 години

Да намерят, кой пусна смс-ите!

28

AZ22

преди 9 години

Няма начин *** да управляват и да не предизвикат катастрофа! Вскички българи, които са зад граница: теглете си паричките от България, че ще ги гледате през крив макарон!

27

Анонимен

преди 9 години

В случая с КТБ мисля, че се получи безпрецедентно нападение на държавата в лицето на прокуратурата и националните медии срещу една банка ! Това е безобразие и считам, че Цацаров и директора на БНР следва да си понесат полагащата им се наказателна отговорност!

26

дон пенков

преди 9 години

Борисов трябва незабавно да бъде арестуван.Той е прави смута в цялата държава.Цяла сутрин по различните телевизии говори едно и също.Този план в САЩ ли го писаха.Време е да му се потърси отговорност и за нелегалната печатница в Пловдив .*** искаше да купува Токуда банк . Борисов искаше да я вземе без пари и от тук тръгна проблема му с Маджо и Сербезов. Като вземем в предвид с колко милиарда изгоря в КТБ .все едно сме в сериала междузвени войни .днес БСП , ДПС ,ГЕРБ .борисов 8 гр......

25

vesko02

преди 9 години

Искам да съобщя за негативни сигнали.Пускаш телевизора ,насреща ти казват, не теглете.Те ще ми казват какво да правя.Пускаш компютъра ,пак те успокояват ,недей да теглиш.Шило в торба стои ли.Проблема е ,че тези дето те успокояват са всъщност виновните .

24

Русофил

преди 9 години

За кризата са виновни едни извънземни от съзвездието Голямото куче. ГЕРБ са им дали по 30 лв. Това е...

23

Анонимен

преди 9 години

Според мен е време Цацаров да бъде арестуван, обвинен в държавна измяна и съден по глава перва он НК. За това положение банковата система е в следствие на умишлените и целенасочени действия на г-н Главния прокурор Цацаров!

22

Пссст!!

преди 9 години

Овчев, Котанчев и Грух Цацов - ще ви кажа кой клати банките, това вече и децата го знаят!Казва се Боко Тиквов, известен още и като Вожда Тиквун на герберастите. Инструкциите е получил при скорошното си посещение в сащите, а целта е окончателното заробване на БГ от МВФ, та шевроните безконтролно да си дупчат Добруджа и морето за шистовия газ!Това е ИСТИНАТА!! (ако ви отърва де)