39

Форест Гъмп

преди 9 години

Прилича на случай с бивш военен на който са вдигнали едностранно лихвения процент на 10 годишния му ипотечен кредит . Мога да си представя на какво прилича мазето му , като знам българина колко е подреден и ПРИБРАН .

38

xxx

преди 9 години

До хахаА СерГей кво ша го прайме бе другарю???

37

FAKT

преди 9 години

за пореден път ограбват народа по най-елементарният начин и това с подкрепата на държавата! хората не могат да си изтеглят заплатите, не могат да си платят сметките, а *** налагат тотална цензура защото демокрацията и свободата на словото били терористичен акт срещу банките.. що за свинщина ????

36

+++

преди 9 години

До хахапо-тъпо от теб има ли

35

анонимен

преди 9 години

*** народ сме и си заслужаваме съдбата.Никой не ни е виновен сами сме си виновни за всички простотии които преживяхме досега.И сега отново ще си го наврем,но това си заслужаваме.Хайде честито!!!!!!

34

varg

преди 9 години

Очаквайте снимки и видео

33

Анонимен

преди 9 години

Някой е искал да тегли без да внася.Или пък някой крадец е решил, че не му се връша заема за плазмата и ГиСиеМа.

32

хаха

преди 9 години

До Анонимен 30А.бе ***,че нали всичко това се върши по заповед на Боко и Цецо,бе.Тия двамата,заедно с тайните им бизнес партньори Доган,Местан и Пеевски,трябва да се обесят на статуята на св. София,та цяла България да гледа и да разбере че има справедловст!...Хем така и ще се оправдаят парите дадени за статуята,хаха

31

Анонимен

преди 9 години

На някой му е писнало да му вдигат лихвата без предупреждение със задна дата и да го заплашват, че ако не плати ще му конфискуват имуществото и ще му направят децата да заекват и да се напикават нощем... ми време им е да се стреснат, че стригането вече е до кокал и става глозгане на отчаяни хора- що да не мятат гранати?

30

smqh

преди 9 години

nqmam bg klaviatura.. be kvo oznachava prokuraturata razsledva kii puskal smsi i prochie ei urodi mene za edin kraden telefonme razsipahte na pyrviqt den deto daje neznaeh vhe e kraden a za bankite razsledvate koi leleeee jiva da ne bqh ama jiva sym krajba dled krajba lyja sled lyja i taka dojati zdadete posta ama shte se oserete stabilno dokato zdadete... i kvo oznachava predsrochni izbori dyobrazeni s kurban mahram bairqm ili kvoto i da e az Bylgarin li sym v moita strana ili kvo ?

29

Анонимен

преди 9 години

GRANATI I PO NARODNOTO CABRANIE

28

31

преди 9 години

абе холан да тие ама като знам че си позитнски терорист сега взехте милиарди кредити и почнахте да си чистите кочинат пак с СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО ПРЕЗ 1996 ГОДИНА.....ТЕБЕ ПЪРВИ ТРЯБВА ДА ТЕ АРЕСТУВА НАРОДНАТА ПОЛИЦИЯ КАТО ПОЗИТАНСКИ ТЕРОРИСТ

27

Анонимен

преди 9 години

Цецоо, връщай се по-бързо, че вече не се издържа. Върнахме се през годините на 90-те. Дойдат ли комунисти на власт-почва се-терор, криза, мизерия, неконтролируем бандитизъм.

26

до 33

преди 9 години

финансови войни между приватизатори. Само че какво има да делят вече? То нищо не остана......Русия води война с Украйна и няма пари за ДПС, Атака и БСП- та сега се опитват да свалят и последната риза от гърба на бедняка. Ако не вярвате на слухове, а на проверени факти- няма да сте заложник на тези войни. Така работят те- със лухове, интриги и т.н, обучени са.

25

Анонимен

преди 9 години

Почна се с рестарта на системата, ама защо от банките?

24

varg

преди 9 години

Unicredit bulbank е.

23

българин

преди 9 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА. Бог да пази децата ни....щото ние явно сме неспособни...

22

Анонимен

преди 9 години

Понякога си мисля,че БНБ не е запозната достатъчно добре със състоянието на банките.Най-вероятно банките си имат механизми за прикриване на действителното им състояние.

21

истината

преди 9 години

Всяка банка има около 20% ликвидност и *** също има такава. Това означава, че 20% от вложените в нея средства тя може да върне на вложителите, останалите са отпуснато под формата на кредити и банката печели от това. Ако всички си изтеглят парите, банката фалира- по правило.

20

да

преди 9 години

w blitz пише за коя банка. Хората от *** са си внасяли парите там. Абе то личи, че е война пак между финансови групировки, а българите за пореден път са техен заложник. Ама трайте си, както си траяхте за пълната лустрация или за властта на апаратчиците и т.н. иначе си завиждайте на успелите и яжте попарите на мошенниците.