12

Анонимен

преди 9 години

Преди време любовницата ми доведе една нейна приятелка, бременна в петия месец. Съпругът й, по религиозни причини, отказвал да прави секс с нея. Заформи се една чудесна тройка, която продължава и до днес.

11

Анонимен

преди 9 години

За всеки нормален човек е очевидно, че "блъскането" на плода по време на секс и контракциите от оргазма могат да повредят, така крехкия "плод".Това е и причината да се публикува долкова долна и гадна статия, която да подлъгва бъдещите родители.

10

Писали са щуротии

преди 9 години

по-долу някои хора, даже са прехвърлили мярката на допустимия майтап.На мен нещо друго ми направи впечатление, когато преди няколко години попаднах в някакъв вестник на статия за разкрит от полицията публичен дом - някъде по крайните квартали, с "персонал" предимно от ромски произход. Един от интервюираните полицаи изразяваше учудване от това, че сред "жриците" имало една в напреднала бременност.Казали му, че някои от клиентите питат за точно такива жени.Значи, това е от специалните изисквания.

9

САШЕ ТО

преди 9 години

"Сексът по време на бременност"Пият, пушат, секс, подскачат по заведения, ядат храни пълни с консерванти , после се чудят, че бебето с увреждания и цял живот ще отглеждат идиотче .Но всеки получава заслуженото, рано или късно .Затова е пълно с изоставени майки, дето обикалят заведения да изкарат някой лев за детето и гладното им дупе .

8

Анонимен

преди 9 години

Не се казва тртместър, тпимесечие.

7

Анонимен

преди 9 години

А аз по време на моята няколко.Мъжете останаха много доволни,а на моя не му дадох да ме пипне с пръст.И бременноста си има свойте хубави моменти!!

6

Анонимен

преди 9 години

Аз по време на бременноста си изживях 3 любови. Естествено съпругът ми нищо не чатна. Не съм знаела, че толкова много мъже си падат по бременни жени.

5

Анонимен

преди 9 години

много е готин секса с бременни - пълниш чушката без да му мислиш...

4

Анонимен

преди 9 години

най - хубав е секса с жена, която има запек - дава ти сигурност, че няма да ти нацапа топките

3

Анонимен

преди 9 години

Не ме учудва, че И ТАЗИ "статия" е написана от Михаела Лазарова. Освен това, Михаела вече е публикувала тази "статия" миналата година. Мише, повтаряш се.

2

Анонимен

преди 9 години

еййй голям капацитет тая журналистка, където и да я пипнеш - навсякъде разбира от секс

1

Анонимен

преди 9 години

първи се изхождам върху Михито...развихрете се и вие