121

Анонимен

преди 9 години

teb ne moga da te ponasim

120

пирамидален

преди 9 години

те така и преди 20г тръбяха "няма страшно, няма страшно", "не теглете, всичко е наред" и после хоп... ококорихме се... това е нормален процес... след като взимаме заеми и нямаме брутен вътрешен продукт - какво очаквате да се случи... айде останете си спокойни.. аз моите вече си ги изтеглих..

119

Иван

преди 9 години

Трябва БНБ да наложи мораториум на тегленията от депозитите- макс 200 лв. на ден. Защото българите сме малък ама много *** народ и насила ще си обърнем колата.

118

Анонимен

преди 9 години

Кой има интерес да дестабилизира държавата, да създава истерия??? Този който иска да покаже, че без него държавата ще фалира и да яхне властта! Тук има политици-злодеи, които с цента на всичко искат да се доказват и да управляват.Такива хора трябва да бъдат затворени в клиника а не да им се дава власт.

117

Анонимен

преди 9 години

Да, Плевньо. Банковата система си е наред и бизнесменчетата са си наред, заедно с тяхното богатство. И кой според теб е виновен за тези разногласия? Да не би да е бедния български народ? Пак ни изкара глупави. Защо ни поучаваш с реплики като "Президентът... по никакъв начин на слухове и спекулации.". Нима ние обикновенните българи сме ***, че да не можем да преценим за себе си дали дали банките са корумпирани и тези от нас обвиняващи ги да ни считате за провокатори.

116

Анонимен

преди 9 години

Време е да докажем, че сме нация, а не племе. ДА ИГНОРИРАМЕ МУТРО-ОЛИГАРХИЧНИТЕ СЛУХОВЕ ЗА БАНКИТЕ!

115

знам ли...

преди 9 години

Могат да проверят тези с големите кредити от банката- може би някой от тях не иска да връща парите и е пуснал слуха. И пак на гърба на бедния избирател.

114

да

преди 9 години

Всъщност, преди 6 години, през 2008 по същия начин е имало такъв слух и пак са се извили опашки пред банката, но сега сме 2014 и банката още е има. Проверете за 2008 в интернет- да видите, че е били горе-долу същото.

113

Анонимен

преди 9 години

аз пък отивам в село и правим автономия,никакви данъци и простотии,каквото изкараме това ще ядем и ще си направим патрули от доброволци на входа ,никой не ни трябва,ние ще се оправим сами и без то всички сме рода

112

Анонимен

преди 9 години

КАК МОЖЕ ДВАМА ЧОВЕКА ДА КЛАТЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА

111

Анонимен

преди 9 години

росене ,накрая да не викаме да живее хунтата

110

Анонимен

преди 9 години

егати скапаната и пропаднала дръжава само мутри разбойници и олигарси на гърба на бедния и ограбен българин

109

Анонимен

преди 9 години

нямам намерение да плащам масрафа на гришата ганчев дето е теглил 300 000 000лв заем

108

Анонимен

преди 9 години

тия *** накрая ще останат без електорат

107

....................

преди 9 години

Г-н Президент,вие добре ги осЪждате,но те на отиване се канят да акнат такова голямоооо ла.но,Че да се молим по-добре да не става!

106

Анонимен

преди 9 години

Росене кАжи му на Батман да мЪлкне че големо го ...днеска "мвф да ни прави бюджета"направо тръпки ме побиха и ако знае защо аз главата си режа,това е просто напътствие да не кажа по-грозна дума от...някой

105

До dp

преди 9 години

Пример за оксиморон - вЕрвайте ми.

104

dp

преди 9 години

136 - До dp - опашките няма да спасят и 1% от завлеченото, те са само симптом натова, което става.Разбира се всеки ще се надява да е в единия процент, хората масово играят тотопри къде по-лоши шансове.

103

До dp

преди 9 години

Много умно - ако е свършен факт, за какво са опашките. Ако разбира какво го питам.

102

bh

преди 9 години

аз па си мисля че няма лошо да се поразбута малко сладкия сън на българските спестовници па току виж потръгнал и имотния пазар нещо... Щото то инак с право се питаме за какво да купуваме имоти. За това се купуват имоти другари за ситуация като сега... ха честито на позналите!