4

Анонимен

преди 9 години

Няма да са британците тези, които да казват кой да е председател на ЕК. Много се бяха объркали, най-вече Камерън. Той спечели за бюджета и нещо си беше въобразил, че е главния в ЕС. Хубаво го наритаха на тази среща. Да видим сега, дали ще изпълни заканата си за по-скорошен референдум и дали им стиска да излязат от ЕС. Това би било чудесно, но мисля че е само блъф. Тези страхливци не биха го направили. Те мислят само за парите си и знаят че извън ЕС ще обеднеят драстично.

3

Анонимен

преди 9 години

Не го щат , защото смучел коджа! Томва може да е формален аргумент.

2

ьььььььььььььььььььь

преди 9 години

Много сладък е този евро-кокъл беееееее.....всички искат да го грабнат........Ама най накрая,ще си почупят ръцете--и ще останат и без него............

1

Анонимен

преди 9 години

"Британците на бива да блокират държавите, които са постигнали съгласие, смята Елио ди Рупо"Защо пък британците да не блокират избора на Юнкер? Те са си в пълното право, нали това е значението на "пълноправен" член на съюза- да имаш право на глас и той да се чува. Другарите от ЕССР много обичат да забравят неща акто национален суверенитет, национален интерес и право на глас.