261

Анонимен

преди 9 години

Какво става ,когато в една къща парите са на свършване?Домочадието се изпокарва.Същото нещо наблюдаваме сега в държавата.Явно много пари се похарчиха за платени протести и купуване на депутатски места в европарламента и сега тези,които са взели големи кредити за тази цел не искат или не могат да върнат парите.

260

йованчо

преди 9 години

"Стани стани юнак балкански" или май само мижатурки останаха!

259

$?£

преди 9 години

Мръсен комунист!

258

Анонимен

преди 9 години

До Кой? Кой? Кой?Да ама не и аз бях на опашката и всички теглеха. Явно сте малки *** разбиращи от всичко,но не сте губили пари от фалити на на банки

257

vesko02

преди 9 години

Това не е недоверие в банките ,а доверие в политиците.

256

DO 309

преди 9 години

А да си се замислял, че има и банкови трансфери...или овчият ти мозък не го допуска :)))

255

Анонимен

преди 9 години

Всички които си изтеглиха парите ще претъпят загуби!

254

tomidi

преди 9 години

сега пак трябва да питаме КОЙ, КОЙ ИЗВЪРШВА ТОВА s Fibank!!!!!!!!!!

253

aaa

преди 9 години

Mnogo e jalka kartinkata v Bg .....obiknoveni i rabotlivi hora gi napraviha ludi, v dneshno vreme govorum za nulevo doverie kam vsichki darjavni organi

252

бесния

преди 9 години

Днес, 27 Юни 2014, отново банковата система блокира и изпадна в пълна истерия. Този път причината бе ***. А утре ще бъде ЦКБ и/или Инвестбанк. За какво изобщо става дума , тази дума която всички мълчаливо заобикалят. С идването на ГЕРБ на власт държавната баница се оказа опоскана. Тогава необразованите и с криминално минало вождове Бойко Борисов и Цветан Цветанов, взеха решение и го изпълниха - е, щом ще е е празна масата, ще Ви приберем масата. И това се случи. Но никой от публиката не разбра за какво иде реч. Оказа се, нещото което днес изпитваме чрез банковата система, че българските банки

251

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 305Аз имам 80 хиляди и ги дърпам.Какво правя с тях?1. Слагам ги под дюшека.2. Купувам си жилище.

250

хюмън

преди 9 години

НАГЛОСТ. НАГЛОСТ. НАГЛОСТ. Само аз ли се напълвам с гняв и негативна енергия веднага щом зърна снимката на някой наш политик?! Все едно злото се е вселил в човешка форма.. Нямат срам, нямат емпатия, нямат достойнство, нямат акъл. Жалко, че сме толкова слаб и *** народ, че не можем да застанем срещу робовладетелите си... Много жалко.

249

ujast

преди 9 години

Toq e pulen minus,OSTAVKA !

248

Анонимен

преди 9 години

*** искат пак рестарт, та да могат да контролират бедните хорица лесно.

247

изнервен

преди 9 години

Само като му видиш жалката уплашена физиономия и ти е ясно, че трябва много да се притесняваш.

246

П.Петров

преди 9 години

Жена на депутат му се обажда:-Мило, хайде утре да играем тенис!Депутатът отговаря:- Съжалявам, милом зает съм. Голяма група избиратели настояват да играем на въже.

245

...

преди 9 години

До всички овце дето си изтеглиха парите: сега какво ще правите. Заключвате ли добре вкъщи? Замисляте ли се колко по-лесно биха ви ограбили така? Или ще ги харчите по кръчмите? Пожелавам ви овце прости да ги изгубите защото нямате мозък. Манипулират ви точно като овчици.

244

Анонимен

преди 9 години

2х.

243

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Ало, феновете на тиквата, видяхте ли вашия...хммм....човек? Да теглим 5 млрд от МВФ! Да се заробим съвсем пред сатана и слугите му? Това иска вашия човек! Е - процент ще има, разбира се....за него, а може и за недоразумението цв.цв. Стани от гроба Ляпчев, стани Стамболов, станете, че да ги видите вашите "наследници", начело с тъпата крадлива кратуна!!!

242

Анонимен

преди 9 години

До 297:Как по-точно ще се раздвижи вътрешният пазар?Няколко крупни мафиота са изтеглили заеми и не ги връщат,става като с ипотеките в САЩ само,че БНБ не може да си напечата пари,защото имаме валутен борд.Освен това чуждите банки майки прибират печалбата от филиалите си у нас.Следва "проход "във валутния борд т.е. 1?=4BGN т.е. мафиотите си връщат кредитите 4 х по-евтино и в бюджета влизат 4х по-малко ? за социални,или падане на валутният борд= апокалипсис.