13

Бг

преди 9 години

Да ама Австрия не е България. Австрия е малка но мощна държава. Австрийците не са голтаци като нас.

12

Анонимен

преди 9 години

до 14: "А и ние, приятелите на Русия..." лъжеме ''демократите'' , че не сме азиатци, а те ни лъжат, че сме европейци !

11

Е така е............

преди 9 години

Ейййй големи играчи са тия руснаците бе....Не съм русофил,ама като гледам в последно време как си играят с евро-атлантиците--направо са виртуози.Брюксел и Вашингтон само се заканват със санкции--а Кремъл работи...и то много успешно.За съжаление Е.С. се превърна в бюрократичен съюз,в който вече все по-малко хора имат доверие--просто защото взимат НЕ адекватни решения в много ситуации.За разлика от тях,руснаците не говорят много-те гонят интереса си,и винаги са напред с няколко хода......

10

ot Holandia

преди 9 години

V ramkite na 10 godini v Den Haag (Haga) ne sprq nito edin put vodata, nito gazta nito toka. Normalno.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако Чечня е трън в петата на рЪфЪ, то Украйна е к*р в г*зЪ

8

Анонимен

преди 9 години

Г***зетата пропуска да каже, че всяко споразумение е предпоследно !...,а "Патока" е във фризера.

7

be_free

преди 9 години

Битката е за това, кой да притежава тръбата! Не случайно "третият енергиен пакет" забранява директните доставки от Русия за България, задължително трябва да има американо-европейски прекупвач, който да притежава тръбата! Третия енергиен пакет е закон за налагане на Вашингтоно-Брюкселски монопол!

6

Анонимен

преди 9 години

До От ЮАРЮАР, Европа ако имаше достатъчно свои въглеводороди, нямаше да търси чужди. Освен находищата по Скандинавия, друго почти няма. Остава катарският и руският газ основно. Руският е около 30% от доставките в Европа. Как по-добре искаш да диверсифицираш? 100% арабски внос?? Това ли ти е мечтата за Европа?

5

Дановски

преди 9 години

Резултатите от знаковото посещение на Владимир Путин на 24.06.2014 г. във Виена тепърва ще се проявяват. Задуха свеж вятър на положителната промяна и в ЕС и в Украйна.

4

Varna

преди 9 години

Няма ли да излязат от ГЕРБ, да оплюят пак Южен поток, като вреден проект за Европа ... ?!?

3

Анонимен

преди 9 години

ЮП решава един голям проблем - Украйна. И в предстоящата зима ще разберете защо.А това, че политиците ни са п**** и не можем и един читав търг да организираме е съвсем друг въпрос.

2

От ЮАР

преди 9 години

Патока няма да го бъде. Нужна е диверсификация и по-малка зависимост от чужди въглеводороди в Европа. ЮП не решава никакъв български проблем, а създава една камара нови проблеми.Освен това, крайно време е да се извадят наяве всички секретни споразумения, да видим добре ли е за България или не е.

1

ясно:

преди 9 години

Има Русия - има проблем.Няма Русия - няма проблем.